Takviye Madde

Merhaba BF Ailesi yaklasık 2.5 aydır bu sporu duzenli gün kaçırmadan yapıyordum fakat ramazan başlayınca 15 20 gun gitmedim gitmeye takatim kalmıyordu. Neyse

Bu 2.5 ayın 1 ayını muscletech nitro tech protein kullandım boyum 1.85 kilom 86. 6 kilo fazlam var yanında ek olarakda weider l-carnitine 1000 mg kullanıcam
bunun yanında bir ürün daha kullanma düşüncesindeyim amino asitmi kullanayım ne kullanayım karar vermedim sizin engin tecrübilerinize ihtiyacım var.

Şimdiden Bayramınızı Kutluyorum Hayırlı Günler.

illa bisey kullanma ihtiyacin mi var? neye yonelik takviye? bcaa arginine glutamine multivitamin nox tribulus kreatin gibi baya supplement var neye gore neicin tavsiye edelim

kilo vermek gibi hedefinde oldugu icin arginine onerebilirim

Bence sup. büyülü dünyasına biraz kendini fazla kaptırmış gidiyorsun gibi bir izlenim bıraktın bende. Yağ yakıcı ve benzeri maddeler bu işin %10'ununu oluşturur.

Bu aşamada asıl önemli olan yaptığın koşu temposu ve süresi bunun yanı sıra beslenmen yani uyguladığın diyet. Eğer bunlardan uzaklaşıp sup. dünyasında kendini kaybedersen yanan paran ve boşa giden vaktin olur.

Bence sup. büyülü dünyasına biraz kendini fazla kaptırmış gidiyorsun gibi bir izlenim bıraktın bende. Yağ yakıcı ve benzeri maddeler bu işin %10'ununu oluşturur.

Bu aşamada asıl önemli olan yaptığın koşu temposu ve süresi bunun yanı sıra beslenmen yani uyguladığın diyet. Eğer bunlardan uzaklaşıp sup. dünyasında kendini kaybedersen yanan paran ve boşa giden vaktin olur.
zaten bunun farkındayım hocam sporumu ve beslenmemi 4 4 lük yaptıgıma inanıyorum sadece suplement olarak tavsiye istedim.

Back
Yukarı