Tadı iyi karışım

Ro_LeX

Yeni Üye
Mrb bugun blendır mikser seti aldım. formda da çok baktım ama istediğimi bulamadım. acaba tadı iyi veya iyi sayılır bi protein karbonhidrat karışımı öneriniz varmı ?

Yemek terifleri bolumunde bir cok karisim mevcut.

pardonda neden her açtıgım konuya hazır cevap veriyosunuz? ben size forumda istediğimi bulamadım diyorum anlamıyo musunuz? sadece karışımın tarifi fln verilmiş bense bişey soruyorum deneyipte tadı iyi veya tadı iyiye yakın dediğiniz bir karışım öneriniz varmı diyorum. her zamanki gibi sırf mesaj sayısı için hazır cevap verip susuyosunuz. başkalarınında cevap vermesine engel oluyosunuz. 3 konu açtım üçündede aynı şeyi yaptınız.

pardonda neden her açtıgım konuya hazır cevap veriyosunuz? ben size forumda istediğimi bulamadım diyorum anlamıyo musunuz? sadece karışımın tarifi fln verilmiş bense bişey soruyorum deneyipte tadı iyi veya tadı iyiye yakın dediğiniz bir karışım öneriniz varmı diyorum. her zamanki gibi sırf mesaj sayısı için hazır cevap verip susuyosunuz. başkalarınında cevap vermesine engel oluyosunuz. 3 konu açtım üçündede aynı şeyi yaptınız.

Moderatore bildir tusundan beni yonetime bildirebilirsiniz. Yardimci olacaklardir, kuralalra aykiri bir durum soz konusu ise.

Sevgili Ro_LeX ;

Aslında çok güzel karışımlar yapabilirsin , meyveli mesela :)

Ben bir örnek verim sende buna göre damak tadına uygun şekilde çeşitlendir :)

200-300ml az yağlı süt
100gr az yağlı yoğurt
50 gr lor peyniri(güzel bir kalitede olsun ki topak topak kalmasın )
bir avuç çilek yada daha az

Önce süt ve loru karıştır iyice tüm lor erisin sonrada diğer malzemeleri ekleyerek çok güzel bir karışım yapabilirsin , buz parçalı istersen karışıma bir kaç küp buz koyarsan çokda güzel olur :) eğer protein tozun var ise yarım ölçek ekleyerek protein değerini arttırmanda mümkün :) afiyet olsun ...

Saygılarımla , Danny Boy ...

Back
Yukarı