ben denedim etki olarak aynı bir fark yok neticede içindeki kafeini alıyorsun.Türk kahvesini yapmak zahmetli olduğu için bu kahveyi aynı nescafe gibi bir bardağa bir ölçek atıp üzerine kaynar su ekleyip karıştırıp içsek zararlı olur mu? Yoksa aynı etkiyi verir mi?![]()
Peki tadı nasıldı?ben denedim etki olarak aynı bir fark yok neticede içindeki kafeini alıyorsun.
tad sıkıntım pek olmuyor .sürekli yaptıgım birşey değil vucut alışmasın.karışım yapıp içiyorum benBenim için pek tat önemli değil faydalı olsun yeterAntrenman öncesi nescafe iciyordum o da içinde glikoz şurubu krema filan her şey var türk kahvesine geçicem bu kolay yöntemle
[DOUBLEPOST=1461833440][/DOUBLEPOST]
Peki tadı nasıldı?![]()
tad sıkıntım pek olmuyor .sürekli yaptıgım birşey değil vucut alışmasın.karışım yapıp içiyorum ben
bcaa+kreatin+yeşil çay+kahve yapıyorum ben.
sade nescafe iç neden aromalı kreamlı takılıyon ki.[DOUBLEPOST=1461834224][/DOUBLEPOST]portakallı bcaa tadını daha çok alıyorum bu karışımda.yazmayı unutmuşum![]()
bence kremalı falan kullanma sade olanını al.dene dene pratik oluyor zaten iyice karıştır telve gibi kalmasın içindeSade 2si1'arada nescafe içiyorum aslında ama işte onun için de bir sürü krema ve yapay besinler varBen bir bardağa bir tatlı kaşığı kahve ve sıcak su ile karıştırıp deneyeyim bakalım tadı nasıl olacak
![]()
bence kremalı falan kullanma sade olanını al.dene dene pratik oluyor zaten iyice karıştır telve gibi kalmasın içinde![]()
Türkk kahveside nescafede içiyorum 1 fincan kahve 1 fincan nescafe bazen 2 bardakta içerim kafein beni zinde tutuor iyi yapıyor içmedimmi baygın oluorum
Nasil iciyorsun Türk kahvesini? Benim derdim bir bardağa koyup üzerine sıcak su ekleyip karıştırarak içmek olur mu![]()
Bu da bir şey mi, ben soğuk su ile karıştırıp tek seferde kafama dikiyorum.