Türk Kahvesi ( Antrenman öncesi )

Türk kahvesini yapmak zahmetli olduğu için bu kahveyi aynı nescafe gibi bir bardağa bir ölçek atıp üzerine kaynar su ekleyip karıştırıp içsek zararlı olur mu? Yoksa aynı etkiyi verir mi? :D

Benim için pek tat önemli değil faydalı olsun yeter :D Antrenman öncesi nescafe iciyordum o da içinde glikoz şurubu krema filan her şey var türk kahvesine geçicem bu kolay yöntemle :D[DOUBLEPOST=1461833440][/DOUBLEPOST]
ben denedim etki olarak aynı bir fark yok neticede içindeki kafeini alıyorsun.
Peki tadı nasıldı? :)

Benim için pek tat önemli değil faydalı olsun yeter :D Antrenman öncesi nescafe iciyordum o da içinde glikoz şurubu krema filan her şey var türk kahvesine geçicem bu kolay yöntemle :D[DOUBLEPOST=1461833440][/DOUBLEPOST]
Peki tadı nasıldı? :)
tad sıkıntım pek olmuyor .sürekli yaptıgım birşey değil vucut alışmasın.karışım yapıp içiyorum ben :)
bcaa+kreatin+yeşil çay+kahve yapıyorum ben.
sade nescafe iç neden aromalı kreamlı takılıyon ki.[DOUBLEPOST=1461834224][/DOUBLEPOST]portakallı bcaa tadını daha çok alıyorum bu karışımda.yazmayı unutmuşum:D:D:D

Son düzenleme:
Sade 2si1'arada nescafe içiyorum aslında ama işte onun için de bir sürü krema ve yapay besinler var :D Ben bir bardağa bir tatlı kaşığı kahve ve sıcak su ile karıştırıp deneyeyim bakalım tadı nasıl olacak :D
tad sıkıntım pek olmuyor .sürekli yaptıgım birşey değil vucut alışmasın.karışım yapıp içiyorum ben :)
bcaa+kreatin+yeşil çay+kahve yapıyorum ben.
sade nescafe iç neden aromalı kreamlı takılıyon ki.[DOUBLEPOST=1461834224][/DOUBLEPOST]portakallı bcaa tadını daha çok alıyorum bu karışımda.yazmayı unutmuşum:D:D:D

Sade 2si1'arada nescafe içiyorum aslında ama işte onun için de bir sürü krema ve yapay besinler var :D Ben bir bardağa bir tatlı kaşığı kahve ve sıcak su ile karıştırıp deneyeyim bakalım tadı nasıl olacak :D
bence kremalı falan kullanma sade olanını al.dene dene pratik oluyor zaten iyice karıştır telve gibi kalmasın içinde :)

Türkk kahveside nescafede içiyorum 1 fincan kahve 1 fincan nescafe bazen 2 bardakta içerim kafein beni zinde tutuor iyi yapıyor içmedimmi baygın oluorum

Back
Yukarı