sessizCiglik
Üye
Normalde tüm vucut antremani(full body workout) bb'e yeni baslayanlar icin önerilir güc kazanmak acisindan. Peki ileri seviyede tüm vucut antremani calisaniniz var mi? calisiyorsaniz nasil bir yöntem izliyorsunuz.
benim kafama hep su takiliyor. normalde 2li kombinasyon seklinde calisiyoruz. gögüs+biceps, sirt+triceps vb. bu calismalarda hedeflenen bölgeyi iyice yoruyoruz.
tüm vücut yaparsak büyük ihtimal 2 yada 3 hareket calisabiliriz 1 bölge icin bu verim saglar mi?
ben daha cok süperset ve kronometre ile calistigim icin hesapladim.
gögüs 3(hareket)x3(set 8-10 tekrar) - 10dak
sirt 3x3 -10dak
omuz 3x3 -10dak
biceps+triceps(süperset) (2+2)x3 - 5dak
bacak 4x3 15dakika
toplam 50dakikada yapabilirim antremani 10dakika yanilmayi payi desek 1 saat. Haftada 3 kez degisik hareketlerle kombine ederek.
Sizce etkili olurmu. asiri antreman mi? Tüm vucut hakkinda görüslerinizi bekliyorum.
benim kafama hep su takiliyor. normalde 2li kombinasyon seklinde calisiyoruz. gögüs+biceps, sirt+triceps vb. bu calismalarda hedeflenen bölgeyi iyice yoruyoruz.
tüm vücut yaparsak büyük ihtimal 2 yada 3 hareket calisabiliriz 1 bölge icin bu verim saglar mi?
ben daha cok süperset ve kronometre ile calistigim icin hesapladim.
gögüs 3(hareket)x3(set 8-10 tekrar) - 10dak
sirt 3x3 -10dak
omuz 3x3 -10dak
biceps+triceps(süperset) (2+2)x3 - 5dak
bacak 4x3 15dakika
toplam 50dakikada yapabilirim antremani 10dakika yanilmayi payi desek 1 saat. Haftada 3 kez degisik hareketlerle kombine ederek.
Sizce etkili olurmu. asiri antreman mi? Tüm vucut hakkinda görüslerinizi bekliyorum.