Tükendim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emo95
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ağırlık ağırlık ağırlık çalışacaksın arkadaş sen yağ yakmamışsınki sadece kilo vermişsin zevk alamaz sıkılırsın tabiki şimdi yapman gereken esneyerek yoğun dikkatini çekerim yoğun ağırlık antremanı yapmak sonra 20 dakika hiit kardioyla bitiriş yapmak sonra düzenli karbonhidrat protein ve yararlı yağ alarak yağlardan kurtulmak.

Vücut yağ oranımı ölçtürmedim spor salonuna gidiyorum sadece salonda 2 litre su tüketiyorum normalde 4 gün gidiyordum ara günlerde de sadece kardiyoya gidiyorum.Bacak çalıştığım günler koşmuyordum interval yaptığım için haftada 4 gün kardiyo yapmış oluyorum yani.Beslenme programımı yazayım size

Sabah Kahvaltı;
2 adet yumurta
1 adet domates,1 adet salatalık(1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile birlikte)
5 çorba kaşığı lor peyniri
1 Dilim tam tahıllı ekmek
Kahvaltıdan yarım saat sonra idmana gidiyorum sabah 10da başlıyorum spora genellikle saat 12-13 gibi bitiyor.Öğle yemeğim spordan gelince
Öğle;
100-150gr tavuk göğüsü
1 kase yoğurt
1 adet salatalık
Soda(sporda kaybettiğim mineralleri geri almak için)
İki saat sonra ara öğün;
1 Adet şeftali
Akşam yemeği;
100-150 gr tavuk göğüsü
1 kase yoğurt veya 1 bardak ayran
1 adet salatalık
yatmadan önce yine 1 adet meyva

Beslenme programım bu hep bu şekilde gitti hafta da bi kez bozdum beslenmemi istediğimi yedim yinede o gün yediklerimi biraz yakmak amacıyla yürüdüm yada koştum.
Bel 85 cm de kaldı ne inceliyor ne kalınlaşıyor diyeti bıraksam kalınlaşır ama buna eminim,diğer ölçülerimde küçülme var ama çok fazla ihtiyaç yok bel sıkıntı benim oda gitmiyor.Kaslarda da büyüme olmuyor onun için toz kullanmayı düşünüyorum..
Tamda bunu soracaktım. Saatler hakkinda bilgi verebilir misin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herzaman söylemisimdir Yağlar Karbonhidrat alevinde yanar. Ketojenik Beslenmeyi ben birtek Low Carb dieti bittikten sonra 5 10 gün yapıyordum.

Sana tavsiyem şudur.Kilogram Başına Günde 2 Gram Karbonhidrat ye (EKMEK-BEYAZPİRİNÇ-MAKARNA-PİZZA) Gibi değil. Misal Bulgur-Yulaf-Tam Tahıllı Ekmek-Çavdar da olabilir-Kepekli Makarna da olabilir.
Bu söyleyeceğim bilgiyi herkese vermem aslında ama bu işe devam etmen için yağ yakımındaki en önemli şeyi söyleyeceğim sana.

GÜNÜN SON OĞÜNÜNDE KARBONHİDRAT TÜKETME VE YATMADAN 3 4 SAAT ÖNCE YEMEYİ KES VE SABAH KALKTIGINDA HİÇBİRŞEY YEMEDEN SPOR SALONUNA GİT KARDİYO ANTRENMANINI YAP.
Sonra öglen eve geldiginde yemegini ye 2. antrenmanına git Vücut geliştirmeni yap...

Fazla spor yapmak kortizol salgısını artırır. Yağ yakımın zorlaşır. 1 saatten fazla yapmamaya çalış sporu.
C vitamini ekleyebilirsin beslenmene kortizol salgısını azaltır.
Proteini artır biraz
Kolay gelsin :)

Back
Yukarı