Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kutuyu bitirdim orta karar bir ürün ama bi daha kullanmıcamdan eminim pek fazla faydasını görmedim çileklisini almıstım tadı bir süre sonra baydı keske çıkolatalasını alsaydım gaspariye gecebilirim ama whey olmadığı için beni düsündürüyor ultimate optimum yada gaspari bunlardan birini alıcaz artık
Ben bu ürünün MATRİX 5.0 olanından aldım kuzenim için ve bi arkadasım için . kuzenim iyi olduğunu söyledi . Bendeki Whey bitince bundan alıcam üstelik piyasadan daha ucuza distribütör den alıyorum .
Dün aldım gerçekten kaliteli ürün belli ediyor . Etkisi diye bişey yazmıcam klasik whey işte. Ama proteini denatüre etmeden işlemeleri söylediklerine göre güzel birşey tavsiye ediyorum .
Kullandım, protein tozu olarak çok iyi bi ürün. Çok fazla ürün denememe rağmen son üç aydır bunu alıyorum. Düzgün beslenme, düzgün idman olmadan içip yatanlar için hiç bir ürün iyi değildir eğer böyle yapıyorsanız almayın paranızı harcamayın.
Ben sadece gittiğim salonda 1 hafta 4 servis içtim. Sonrasında kendim gainer aldığım için bıraktım. O yüzden etki olarak bir şey diyemiyorum ama tadı çok güzeldi. (çilekli ve su ile)
Bende kullanıyorum şu an bitmek üzere. Tadı gerçekten harika.Bundan önce Muscletech kullanmıştm performans olarak pek bir fark görmedim. Tavsiye ederim herkese.
şu an çileklisini kullanıyorum. tadı gerçekten çok güzel oluyor özellikle sütle daha bir güzel ama en büyük eksisi bana göre köpürmesi , hem suyla hem sütle köpürme oluyor.sütle çok fena köpürüyor bilmiyorum fazla çalkaladığım için mi böyle ama.etkisi için bir şey söyleyemem çünkü 10gün civarı oldu kullanalı.
aynı markanın matrix 2.0 ürünü kullandım tad olarak gayet başarılıydı. whey shake içinde aynı şeyi söylüyorlar. şu an kullandığım optimum bitmek üzere bir sonraki kullanacağım ürün kesinlikle bu olacak. ayrıca açıklamalarında proteini denatüre etmeden (yüksek ısıya maruz kalmadan) işledikleri söyleniyor. denatürasyon işleminin protein yapısını bozduğu ve etkisini azalttığıda artık bir çok yerde dile getiriliyor. ülkmemizde çok fazla piyasası olmasada bu markanın güven verdiğini söyleyebilirim. inşallah yanılmıyorumdur.
syntrax whey shake kullandım çok kaliteli bi ürün, tadı ve amino asit profili de çok iyi. benim için tek dez avantajı %100 whey konsantre olması. bu durum yeni başlayanlar için avantaj ama ileri ve orta seviye sporcular için problem.