Suratımın kilo vermesini istiyorum.. Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eqo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eqo

Üye
Mrb arkadaşlar. Ben 80 kg dan 64 kg a düştüm. Vücudum gayet iyi oldu. Birazda çalışarak vücudumu şekillendirdim. Ama sorunum yüzümün vücuduma göre daha az zayıflaması. Eski halime göre yüzümün zayıfladığını hissetim ama yinede suratım beni olduğum kilonun daha fazlası gösteriyor. Suratımın daha zayıf görünmesi için saçları ön plana atıyorum. Ama saçlarımı indirince olduğum kilonun 10 kilo fazlası görünüyorum. Sizce ne yapmalıyım. Amacım suratımı zayıflatmak. Genetik birşey olabilir ama yinede sizden biraz öneri istiyorum. Azda olsa suratım daha zayıf dursun. Hala kilo verebilirim ama vücudum git gide eriyor... Yani vücudum aşırım zayıfladı. Benim istediğim suratımın Tombulluğunun azalması. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

benim bildiğim bölgesel zayıflama yok yani kardiyo yapmaya devam et vücüt heryerden yağ atar şuda var en çok nerde yağ varsa vucut orayı daha cabuk erıtıyor zayıflarken yüzde zayıflar gobekte kolda bacakta yanı yag en fazla olan yer daha hızlı yavaslar videodan ögrenmıstım. genetıkte vardır sende ben boyuma gore kılom bıraz fazla ama yuzum hiç şişmedi hep zayıf duruyordu genetıkte var yanı

Mrb arkadaşlar. Ben 80 kg dan 64 kg a düştüm. Vücudum gayet iyi oldu. Birazda çalışarak vücudumu şekillendirdim. Ama sorunum yüzümün vücuduma göre daha az zayıflaması. Eski halime göre yüzümün zayıfladığını hissetim ama yinede suratım beni olduğum kilonun daha fazlası gösteriyor. Suratımın daha zayıf görünmesi için saçları ön plana atıyorum. Ama saçlarımı indirince olduğum kilonun 10 kilo fazlası görünüyorum. Sizce ne yapmalıyım. Amacım suratımı zayıflatmak. Genetik birşey olabilir ama yinede sizden biraz öneri istiyorum. Azda olsa suratım daha zayıf dursun. Hala kilo verebilirim ama vücudum git gide eriyor... Yani vücudum aşırım zayıfladı. Benim istediğim suratımın Tombulluğunun azalması. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Yapacak bir şeyin yok.Tabi estetik haricinde.İnsanın nereden kilo alıp vereceği tamamen genetik.Bölgesel zayıflama yoktur.

Geçenlerde DR. OZ programında kg verme sonucu eger yüzde aşırı küculme ve COKME meydana geldıyse,bu verilen kg ların saglıklı verılmedıgını ve vücutta kas kaybı oldugunu söyledi..

Selam..

Öncelikle kaç yaşındasınız?
Herhangibir sağlık probleminiz ya da devamlı kullandığınız bir ilaç var mı?
Belirli bir alerjiniz var mı?

Bu konularda bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Saygılarıma..

arkadaşlara katılıyorum cardio yapman lazım ip atla

Back
Yukarı