angel_f!re
Üye
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Bu gün sabah doktora gittim. 2 senelik tiroit tedavisi sonrası 6 ayda bir rutin kontrol yaptırmam gerekiyordu.Tahlil yazdırmak için odaya girdim durumumu söyledim.Tahlil fişimi alıyordum ki garip bi diyalog oluştu odada.
Doktorla aramdaki konuşmayı aynen yazıyorum.
-Spor mu yapıyorsun?
-Evet hocam
-Toz moz kullanıyor musun?
-Protein ve amino kullanıyorum
-yazık değil mi şu vücuduna!?
-Neden ki?
-Hem ağır çalışıyorsun hem bu tür suni şeyler alıyorsun!
-Evet alıyorum bi sorunum da yok.
-Şimdi farketmezsin ama yaşlanınca acısı çıkar bunların(yaşım 20)
-Bu tür besin desteklerinin bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum.
-görüntü mü sağlık mı sen seçeceksin artık.Bu tür malzemeler hem sağlığından eder seni hemde erken yaşlanırsn.
-Tahlilleri yazdıysanız ben çıkıyorum doktor bey!
bu küçük tartışmanın ardından normal tiroit tahlilinin yanında karaciğer tahlilleri de istedim.Öğleden sonra sonuçlar çıkacak.Bakıcaz artık.Benm karaciğer ne durumda
Ama beni kızdıran mesele, heryerde ''sen toz alıyon amma fos onlar fos.Karaciğerini eline alacaksın!'' tarzı bakış açısı.Hayatında salonun kapısından geçmeyen adamlar ne kolay hüküm verebiliyorlar şaşıyorum!
Bu gün sabah doktora gittim. 2 senelik tiroit tedavisi sonrası 6 ayda bir rutin kontrol yaptırmam gerekiyordu.Tahlil yazdırmak için odaya girdim durumumu söyledim.Tahlil fişimi alıyordum ki garip bi diyalog oluştu odada.
Doktorla aramdaki konuşmayı aynen yazıyorum.
-Spor mu yapıyorsun?
-Evet hocam
-Toz moz kullanıyor musun?
-Protein ve amino kullanıyorum
-yazık değil mi şu vücuduna!?
-Neden ki?
-Hem ağır çalışıyorsun hem bu tür suni şeyler alıyorsun!
-Evet alıyorum bi sorunum da yok.
-Şimdi farketmezsin ama yaşlanınca acısı çıkar bunların(yaşım 20)
-Bu tür besin desteklerinin bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum.
-görüntü mü sağlık mı sen seçeceksin artık.Bu tür malzemeler hem sağlığından eder seni hemde erken yaşlanırsn.
-Tahlilleri yazdıysanız ben çıkıyorum doktor bey!
bu küçük tartışmanın ardından normal tiroit tahlilinin yanında karaciğer tahlilleri de istedim.Öğleden sonra sonuçlar çıkacak.Bakıcaz artık.Benm karaciğer ne durumda

Ama beni kızdıran mesele, heryerde ''sen toz alıyon amma fos onlar fos.Karaciğerini eline alacaksın!'' tarzı bakış açısı.Hayatında salonun kapısından geçmeyen adamlar ne kolay hüküm verebiliyorlar şaşıyorum!