Supplementler hakkında kucuk bir yardım ..

Jesse_James

Yeni Üye
Arkdaslar oncelıkle merhaba boyum 185 kılom 74 sporda 5 .ayım gaınerlar ve duzenlı yemek ıle 9 kılo kadar aldım hedef kılom 85 6 aydan sonra veya tatıl donusu tekrar saglam bır baslangıc yapmayı dusnuyorum supplementler kombınasyonları ıle sımdı de devam edıyorum ama supp kullanmıyorum .

- whey proteın (kullananlardan tavsıye beklıyorum marka )
-weider pure creatıne (elımde mevcut )
-mucletech amıno fx bcaa ( baska bır amıno tavsıyesıne acıgım )
-gluatımıne (marka onerebılırsnz )

arkadaslar dedıgım gıbı sızden tavsıye beklıyorum su anda yagsız ve goruntu guzel acıkcası ama hedefıme ulasamadım yavas yavas 85 kılo olmayı hedeflıyorum sadece supp la olmıyacagını bılıyorum ama sızden bu baslık altında supp tavsıyesı beklıyorum . ılgılenen arkadaslara tesekkurler..

yokmu kullanıpta onerebılcek kullandıgı urunu tavsıye edebılcek bırısı ... whey ve glutamıne de

Hacimsel kilo almak için muscletech nitro-tech hardcore + karbonhidrat tozu markası önemsiz.

İkisini idman sonu hemen mideye götür. Ayda 2şer kilo alsan düzenli bi şekilde 5 ayda 85 kilosun işte. yeterki sıkı idman iyi beslenme iyi uyku düzeni.

optimum whey

mhp marka glutamine

creatine varmış zaten aminoyu kullanma bunları bitirince. likit amino ve noxplode kombine yap

eyw dostum dedıklerını denıycem de amıno kullanmam sakıncalı olacagından mı kullanma dedın en azından bcaa falan ?

Jess dostum true mass yaramış sanırım ? :)

aslına bakarsan hardlıne bana true mass dana daha fazla kılo aldırdı dıyeceksın bırı 4.5 kg bırı 2.7 ama ben hardlıne ın yarısındayken 5 kılo almıstım bunda sadece 2 kg kadar aldım ama sonuctaa artıs oluyor bunada sukur sımdı 6.aydan sonra guzel bı kombıne yapıcam arkadaslarda yardım ederse kombıneme creatıne almıstım acmadım weıderın pure creatıne yanına amıno ve proteın tozu veya gaınerda alabılırım proteınde optımum ve gasparı glutamınde mhp oneren ler oldu sımdılık

Back
Yukarı