Arkadaşlar ben dewamlı olmasada 2 senedir sadece yazları bir kaç ay uğraştım Vücut geliştirmeyle ve acayip ilgim var. Bu haftadan sonrada başlıyacağım sürekli devam etmek istiyorum yani gittiği yere kadar.Fakat mesele şu; benim kilo biraz düşük sayılır bende yani ne diyolar Ectomorph vücutluyum. İşte kilo veya kas yapmak için ek besinler var bunlar ; amino asitler,proteinler,karbonhidratlar ve daha bir sürü şey...Mecbur iyi bir vücut için bastıra bastıra alınması gerektiğini söylüyor bu işin erbabları ve daha sonrada alındığında ise; işte bu ürünler insanda doğal dengeyi bozar,sperm sayısını azaltır,spora belli bir ara verildiğinde sarkma yapar,vücutta çatlamalar olur,böbreklerde hasarlar oluşur bi dünya şey diyorlar. Bunları okudum sabahtan beridir böyle sitelerde geziyorum. Yani alalım mıııı almayalım mııı şöyle harbi bi başlıyacaz dedik korktuk walla işin az daha içine girince. Ne yapalım lütfen bi yorum yapın eğrisiyle doğrusuyla, avantajıyla dezavantajıyla şunu bi açıklayın vücut yapacam diye sağlığımızdan olmayalım...
:cry: :!:
* En güzeli doğal yöntemle vücut yapmak onu da çok iyi biliyorum ama işte biraz kilo alamama ve ne kadar yesemde kilom az olunca böyle bir durum söz konus oluyor. Şimdiden herkesin yorum ve eleştirilerine teşekkürler

* En güzeli doğal yöntemle vücut yapmak onu da çok iyi biliyorum ama işte biraz kilo alamama ve ne kadar yesemde kilom az olunca böyle bir durum söz konus oluyor. Şimdiden herkesin yorum ve eleştirilerine teşekkürler