Daha önceden hiç yapmadım suan 7 ay oldu ?spor geçmişin ne kadar?
whey proteinim zaten var diyorsun, eger duzenli ve dogru bir sekilde de besleniyorsan amino asit havuzun zaten dolu olacaktir ki+agir antreman yapmadigin icin bcaa veya baska bir amino asit alman zaten gereksiz. ilk etapta nitrik oksit pump supplementleri almak sacma ve senin pek yararina olacagini sanmiyorum.Cevap attıgın için tesekur eederim peki neden creatin bunu cok merak ediyorum amıno asit değilde neden creatin ??
protein tozumda bcaa var zaten her bi serviste 5 gr ama suan kafam hala karısıkwhey proteinim zaten var diyorsun, eger duzenli ve dogru bir sekilde de besleniyorsan amino asit havuzun zaten dolu olacaktir ki+agir antreman yapmadigin icin bcaa veya baska bir amino asit alman zaten gereksiz. ilk etapta nitrik oksit pump supplementleri almak sacma ve senin pek yararina olacagini sanmiyorum.
creatine su toplamasi,enerji vermesi disinda en onemli nokta unutulmus
Guc artisi,sahsen ben kulaniyorum ve ise yaradigini dusunuyorum eger dogru bir sekilde kulanilirsa.
bcaa diyorsun yani iyi sonuc alınırmı sence ?? yanı sıkı calısıyorum bcaadan yarar görürmüyüm ?ilk önce biraz sabılır olmalısınburada günlerce cevap bekleyenler de oluyor.
bana sorarsan kreatin kullanılacak son supplement.iki amacı var diye biliyorum kreatinin.
1-hücre içi su tutumu
2-antrenman öncesinde enerji kaynağı
hücre içi su tutumu olayı bana göre mantıksız.definisyon geldiğinde yağlar ile fazla su da atılacaktır vücuttan.
şahsıma adına konuşayım kreatin bende en ufak bir enerji artışı sağlmadı ne yazık ki.
bana sorarsan bcaa nitrik oksit veya omega 3 olabilir
ama tabi her şeyden önce doğal beslenmen düzgün olmak zorunda