Barış Sevinç
Üye
Boyum 184 kilom 82 yağ var biraz hocam l carnitin ile amino asit almami istedi amaç yag yakip bir yandan kas yapmak fakat aklimda protein tozu ve bcaa vardı sizce ne yapmaliyim ??
Aldim teşekkürler kullanıyorum su andaprotein ve bcaa kas için tabi istersen aminoda ekleyebilirsin onun dışında yağ yakımı içinde l karnitin, cla, Cvitamini kullanmalısın bence
Merhaba ;protein ve bcaa kas için tabi istersen aminoda ekleyebilirsin onun dışında yağ yakımı içinde l karnitin, cla, Cvitamini kullanmalısın bence
Amaç yağ yakıp bir yandan da kas yapmak mı,bu yanlış ikisi bir arada nasıl oluyormuş hocan onuda söyledi mi,lcarnitin mucize bir ürün değil sen sağlam diyetini yap kardiyonu yap lcarnitinin belki çok çok ufak bir etkisi olur ama verdiğin paraya değmez,gerekli değil keza amino asitte protein alımın yeterliyse gereksiz,boş yere supplementlere para vermeyin kardeşim,bırakın paranız cebinizde kalsın
Tesekkurler beslenmede konum var yani xevap verirmisiniz o konuyada rica etsemİnş yaparsın güzel kardeşim,benim demek istediğim böyle supplementlere para vermeyin..inanmayın bunlara yok 2gr glutamin % 200 büyüme hormonunu artırır,yok 2 Gr bcaa kasları büyütür,sentezi başlatır,arjinin şunu yapar falan falan..bunlar eğer doğru olsaydı şu an spor yapan herkes 55 60 cm kolla dolaşırdı,varmı doğal öyle biri,sağlam diyetini yap gerektiği zaman kullanman gereken tek ürün creatin diğerleri sadece para kaybı,biz de kullandık zamanında ama aynı hataya siz de düşmeyin,boş yere kimse de parasından olmasın