zombiepanda
Üye
Öncelikle herkese meraba. Bu sporda küçük bir geçmişim olsada 2 hafta önce yeniden başladım. Boyum 1.67 kilom 55. Tabi ilk önce derdimiz kas kütlesi olarak kilo almak. Prolab n-large 2 kilo aldırıcı kullanmaktayım. Yaklaşık 3 gündür kullanıyorum. İlk gün yağlı normal sütle içer içmez midemi bozdu. Daha sonraki 2 gün hep suyla içtim değişen bir şey yok hala ishal durumdayım. Daha önceden de Weider Mega Mass 2000 kullanmıştım ondada aynı şey olmuştu. Benim mi midem çok hassas ? Vücudum kaldırmıyor da posa olarak atıyor ? Ölçek mi düşürmeliyim ? Vücut alışana kadar devam mı etmeliyim kullanmaya ? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu şekilde çok sık tuvalete çıkarak kilo alabilmem zor olur gibi düşünüyorum. Kaslara ve gerekli yerlere protein vb. gitmeden vücut onu atıyor direk. Bunun dışında normal gündelik hayatımda da çok sık tuvalete çıkan birisiyim günde 3-4 ü bulduğu oluyor. Yaptığım araştırmaların bazıları stres ve psikolojik kimisi ise parazit vb. bakteri olabileceğini söylüyor. Bende işi şansa bırakmayıp 2 hafta sonraya doktora randevu aldım. Tahlillere gireceğim. Benimle aynı dertleri çeken ve bunun için tavsiye verebilirseniz sevinirim.