gospelchops
Üye
İlanım kilitlenmiş gözden geçirerek tekrar yazıyorum. Eleştirilere tavsiyelere ve sorulara açığım. Kullandığım supplementlerle ilgili sorunuz olursa elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışırım. Ayrıca önerilerede açığım. Herkese teşekkürler.
En son 2 ay önce ölçü almıştım. Yakın zamanda bir ölçü daha alıp güncel ölçüleri buraya ekleyeceğim.
Hedef: Olabildiğince yağsız ölçü almak.
Kullanmakta Olduğum Supplementler:
- BSN Syntha-6
- BSN Nitrix
- MULTIPOWER Pure Whey İsolate
- MULTIPOWER Muscle Creatine
- MULTİPOWER Bcaa
- MULTİPOWER Tribulus Terrestris
- MULTİPOWER Fit Active Plus
- NANOX Orbilox 8 Casein Protein
- PERFECT NUTRİTİON L-Glutamine
- ULTIMATE NUTRİTİON Arginine,Ornithine,Lysine (AOL)
- UNIVERSAL Animal Pak
- EFA S 1200 Omega 3
Supplement Kullanım Şekillerim - Zamanları ve Detaylı beslenme programım:
Not: Creatinin yükleme dönemini ayrı olarak yazmıyorum. İlk bir hafta toplamda 35 gr. olarak yükleme yaptım aşağıdaki yazdıklarım bir haftalık yükleme döneminden sonraki kullanım şeklimdir.
Sabah uyanır uyanmaz aç karına ( yaklaşık saat 08:00 )
Nitrix - 3 tablet
08:15 (aç karına)
Tribulus - 3 kapsül
08:30 (aç karına)
Omega 3 - 1 kapsül
08:45 ( kahvaltı )
6 yumurta ( ikisi tam ) , 100 gr. az yağlı beyaz peynir , 100 gr. yulaf ezmesi , 1 bardak yarım yağlı süt , 100 gr. kuru üzüm vb.
10:45 ( sabah ara öğün )
1 servis Syntha-6 ( 30gr.-300 ml. su ile ) , 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi.
12:30 ( Öğle yemeği )
200 gr. ızgara tavuk göğsü ( yağsız , tuzsuz ) , 50 gr. kadar pirinç veya bulgur lapası ( yağsız , tuzsuz ) , 1 tabak yeşil salata ( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve sirke ile birlikte ) 1 dilim buğday ekmeği.
14:30 ( öğle ara öğün )
200 gr. az yağlı beyaz peynir veya lor peyniri ( mikserde çekerek yağını üste çıkarıp döküp o şekilde tüketiyorum loru )
15:45 ( antrenman öncesi )
2 servis Syntha-6 ( 60gr. - 450 ml. su ile )
Creatine ( 5 gr. )
16:30 ( antrenman sırası )
Fit active plus ( iki yemek kaşığı dolusu - 500 ml. su ile )
17:45 ( antrenman sonrası )
2 servis Whey isolate
Creatine 10gr.
Glutamine 5 gr.
Bcaa 4 tablet.
Animal pak ( 1 servis )
Not: PAK ı antrenmandan öncede kullanmayı denedim fakat antrenman sonrası kullanıma vücudumun daha iyi tepki verdiğini hissettiğimden antrenmandan sonra kullanmayı tercih ediyorum.
19:15 ( akşam yemeği )
250-300 gr. tam yağsız kıyma veya bonfile ( ızgarada yağsız , tuzsuz ) , 50 gr. kadar pirinç veya bulgur lapası , 1 tabak yeşil salata.
21:30 ( Akşam ara öğün )
1 elma ve 1 salatalık.
Omega 3 - 1 kapsül
00:30 ( yatmadan önce )
2 servis nanox casein ( yaklaşık 50 gr. toz - 500ml. yarım yağlı süt ile beraber )
Creatine 5 gr.
Glutamine 5 gr.
Aol ( Arginine,Ornithine,Lysine ) 3 kapsül.
Bunların yanında hergün 3 litre civarında su tüketiyorum. Göğüs , sırt , önkol , arka kolu haftada iki kez , Omuz ve bacağı haftada bir kez ve kardiyoyu haftada 3 gün antrenmanlardan sonra 20 dakika şeklinde yapıyorum. 1 gün tam dinlenme uyguluyorum.
Şimdiden görüş ve önerileriniz için teşekkür ediyorum. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir. Görüşmek üzere.
En son 2 ay önce ölçü almıştım. Yakın zamanda bir ölçü daha alıp güncel ölçüleri buraya ekleyeceğim.
Hedef: Olabildiğince yağsız ölçü almak.
Kullanmakta Olduğum Supplementler:
- BSN Syntha-6
- BSN Nitrix
- MULTIPOWER Pure Whey İsolate
- MULTIPOWER Muscle Creatine
- MULTİPOWER Bcaa
- MULTİPOWER Tribulus Terrestris
- MULTİPOWER Fit Active Plus
- NANOX Orbilox 8 Casein Protein
- PERFECT NUTRİTİON L-Glutamine
- ULTIMATE NUTRİTİON Arginine,Ornithine,Lysine (AOL)
- UNIVERSAL Animal Pak
- EFA S 1200 Omega 3
Supplement Kullanım Şekillerim - Zamanları ve Detaylı beslenme programım:
Not: Creatinin yükleme dönemini ayrı olarak yazmıyorum. İlk bir hafta toplamda 35 gr. olarak yükleme yaptım aşağıdaki yazdıklarım bir haftalık yükleme döneminden sonraki kullanım şeklimdir.
Sabah uyanır uyanmaz aç karına ( yaklaşık saat 08:00 )
Nitrix - 3 tablet
08:15 (aç karına)
Tribulus - 3 kapsül
08:30 (aç karına)
Omega 3 - 1 kapsül
08:45 ( kahvaltı )
6 yumurta ( ikisi tam ) , 100 gr. az yağlı beyaz peynir , 100 gr. yulaf ezmesi , 1 bardak yarım yağlı süt , 100 gr. kuru üzüm vb.
10:45 ( sabah ara öğün )
1 servis Syntha-6 ( 30gr.-300 ml. su ile ) , 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi.
12:30 ( Öğle yemeği )
200 gr. ızgara tavuk göğsü ( yağsız , tuzsuz ) , 50 gr. kadar pirinç veya bulgur lapası ( yağsız , tuzsuz ) , 1 tabak yeşil salata ( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve sirke ile birlikte ) 1 dilim buğday ekmeği.
14:30 ( öğle ara öğün )
200 gr. az yağlı beyaz peynir veya lor peyniri ( mikserde çekerek yağını üste çıkarıp döküp o şekilde tüketiyorum loru )
15:45 ( antrenman öncesi )
2 servis Syntha-6 ( 60gr. - 450 ml. su ile )
Creatine ( 5 gr. )
16:30 ( antrenman sırası )
Fit active plus ( iki yemek kaşığı dolusu - 500 ml. su ile )
17:45 ( antrenman sonrası )
2 servis Whey isolate
Creatine 10gr.
Glutamine 5 gr.
Bcaa 4 tablet.
Animal pak ( 1 servis )
Not: PAK ı antrenmandan öncede kullanmayı denedim fakat antrenman sonrası kullanıma vücudumun daha iyi tepki verdiğini hissettiğimden antrenmandan sonra kullanmayı tercih ediyorum.
19:15 ( akşam yemeği )
250-300 gr. tam yağsız kıyma veya bonfile ( ızgarada yağsız , tuzsuz ) , 50 gr. kadar pirinç veya bulgur lapası , 1 tabak yeşil salata.
21:30 ( Akşam ara öğün )
1 elma ve 1 salatalık.
Omega 3 - 1 kapsül
00:30 ( yatmadan önce )
2 servis nanox casein ( yaklaşık 50 gr. toz - 500ml. yarım yağlı süt ile beraber )
Creatine 5 gr.
Glutamine 5 gr.
Aol ( Arginine,Ornithine,Lysine ) 3 kapsül.
Bunların yanında hergün 3 litre civarında su tüketiyorum. Göğüs , sırt , önkol , arka kolu haftada iki kez , Omuz ve bacağı haftada bir kez ve kardiyoyu haftada 3 gün antrenmanlardan sonra 20 dakika şeklinde yapıyorum. 1 gün tam dinlenme uyguluyorum.
Şimdiden görüş ve önerileriniz için teşekkür ediyorum. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir. Görüşmek üzere.