Supplement ve Beslenme Günlüğüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlanım kilitlenmiş gözden geçirerek tekrar yazıyorum. Eleştirilere tavsiyelere ve sorulara açığım. Kullandığım supplementlerle ilgili sorunuz olursa elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışırım. Ayrıca önerilerede açığım. Herkese teşekkürler.

En son 2 ay önce ölçü almıştım. Yakın zamanda bir ölçü daha alıp güncel ölçüleri buraya ekleyeceğim.

Hedef: Olabildiğince yağsız ölçü almak.

Kullanmakta Olduğum Supplementler:

- BSN Syntha-6

- BSN Nitrix

- MULTIPOWER Pure Whey İsolate

- MULTIPOWER Muscle Creatine

- MULTİPOWER Bcaa

- MULTİPOWER Tribulus Terrestris

- MULTİPOWER Fit Active Plus

- NANOX Orbilox 8 Casein Protein

- PERFECT NUTRİTİON L-Glutamine

- ULTIMATE NUTRİTİON Arginine,Ornithine,Lysine (AOL)

- UNIVERSAL Animal Pak

- EFA S 1200 Omega 3

Supplement Kullanım Şekillerim - Zamanları ve Detaylı beslenme programım:

Not: Creatinin yükleme dönemini ayrı olarak yazmıyorum. İlk bir hafta toplamda 35 gr. olarak yükleme yaptım aşağıdaki yazdıklarım bir haftalık yükleme döneminden sonraki kullanım şeklimdir.

Sabah uyanır uyanmaz aç karına ( yaklaşık saat 08:00 )

Nitrix - 3 tablet

08:15 (aç karına)

Tribulus - 3 kapsül

08:30 (aç karına)

Omega 3 - 1 kapsül

08:45 ( kahvaltı )

6 yumurta ( ikisi tam ) , 100 gr. az yağlı beyaz peynir , 100 gr. yulaf ezmesi , 1 bardak yarım yağlı süt , 100 gr. kuru üzüm vb.

10:45 ( sabah ara öğün )

1 servis Syntha-6 ( 30gr.-300 ml. su ile ) , 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi.

12:30 ( Öğle yemeği )

200 gr. ızgara tavuk göğsü ( yağsız , tuzsuz ) , 50 gr. kadar pirinç veya bulgur lapası ( yağsız , tuzsuz ) , 1 tabak yeşil salata ( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve sirke ile birlikte ) 1 dilim buğday ekmeği.

14:30 ( öğle ara öğün )

200 gr. az yağlı beyaz peynir veya lor peyniri ( mikserde çekerek yağını üste çıkarıp döküp o şekilde tüketiyorum loru )

15:45 ( antrenman öncesi )

2 servis Syntha-6 ( 60gr. - 450 ml. su ile )
Creatine ( 5 gr. )

16:30 ( antrenman sırası )

Fit active plus ( iki yemek kaşığı dolusu - 500 ml. su ile )

17:45 ( antrenman sonrası )

2 servis Whey isolate
Creatine 10gr.
Glutamine 5 gr.
Bcaa 4 tablet.
Animal pak ( 1 servis )

Not: PAK ı antrenmandan öncede kullanmayı denedim fakat antrenman sonrası kullanıma vücudumun daha iyi tepki verdiğini hissettiğimden antrenmandan sonra kullanmayı tercih ediyorum.

19:15 ( akşam yemeği )

250-300 gr. tam yağsız kıyma veya bonfile ( ızgarada yağsız , tuzsuz ) , 50 gr. kadar pirinç veya bulgur lapası , 1 tabak yeşil salata.

21:30 ( Akşam ara öğün )

1 elma ve 1 salatalık.
Omega 3 - 1 kapsül

00:30 ( yatmadan önce )

2 servis nanox casein ( yaklaşık 50 gr. toz - 500ml. yarım yağlı süt ile beraber )
Creatine 5 gr.
Glutamine 5 gr.
Aol ( Arginine,Ornithine,Lysine ) 3 kapsül.

Bunların yanında hergün 3 litre civarında su tüketiyorum. Göğüs , sırt , önkol , arka kolu haftada iki kez , Omuz ve bacağı haftada bir kez ve kardiyoyu haftada 3 gün antrenmanlardan sonra 20 dakika şeklinde yapıyorum. 1 gün tam dinlenme uyguluyorum.

Şimdiden görüş ve önerileriniz için teşekkür ediyorum. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir. Görüşmek üzere.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı