Merhaba arkadaslar uzun zamandir vucut gelistirme daha iyi bir vucuda sahip olabilmek hem de daha saglikli olabilmek icin turkiyedeyken surekli spora yazilip sabirsizliktan birakirdim ama cok sukur simdi amerikadayim master programi nedeniyle simdi ise artik duzgun bir sekilde aksatmadan hatta agir bile program ile obu yola baskoydum siz degerli tecrubeli arkadaslarimdan da bilgiler almak istiyorum ; protein aminoasit yag yakici ile ilgili bilgim yok aslinda var ama kendim hangisine baslamaliyim bilmiyorum bu arada 1 aydir tekrar duzenli fitness vucut gelistirmeye basladim boyum 1.85 kilom 84kg - 85kg kilo cok kilolu olmasamda fit te sayilmam ama hafif cikintilar var sizden yag yakici olabilir ama ozellikle daha hizli bir sekilde (saglam bir calismayla) guzel bir vucuda sahip olabilmek icin protein aminoasit yag yakici ya da baska bir sey bilmiyorum burada sanirim turkiyeme gore daha uygun supplementler lutfen guzel tavsiyeler verin en iyileri olsun bana yardimci olursaniz cok sevinirim ve nasil ne zaman alacagim(supplementleri) hakkinda bilgi verirseniz sevinirim tesekkurler.