Ayaz oncelikle guzel konu,ayaz'inda dedigi gibi dukkanlar da rekabet ortami cok kizdi,bu supplementlerin nasil yapildigini gozlerimizle gormedigimiz icin tam bilmiyoruz
icinde ne tur ek kimyalar var
diezin birinci grubu tipa tip benim dusunduklerimi yansitmis guzel gunleri dusunerek belki bir gun flex wheeler, big ron gibi oluruz yada onlarin biraz daha hafif sikleti , kim bilir 15 yil sonra mi 20 yil sonra mi..bir hayal ama sonsuz hayaler..
ben bu sporsuz kendimi dusunemiyorum,bana verdigi seyleri hic bir zaman es gecemem
tamamen hayatimi degistirdi,hayata bakis acimi degistirdi,bana edilen ovguler,duyulan kiskancliklar,arkamdan bak bu biseyler kulanmis ilac vs gibi seyler duydugum zaman bu sporda tam olarak istedigim noktaya gelemesem de bi yerlere geldigimi anliyorum,ve en guzeli de disardaki insanlardan farkli oldugunuz
bazi arkadaslar sporu birakmaktan veya 1-2 gun calismaktan bahsetmisler,kesinlikle katilmiyorum,fakat herkezin kendi dusuncesi ve kendi hayaleri saygi duyarim
bir gunde 24 saat vardir ,atiyorum 9-10 saatini calisarak gecirseniz geriye 15-14 saat kaliyor salonda en fazla ne kadar idman yapabilirsiniz 1 saat hadi en krali 1 bucuk tum gununuz gym de gececek degil,diyelim ki 8-9 saat uyusaniz geriye en az 3-4 saat free kaliyor ve bu saatler icin de de listenizdeki yemekleri hazirlasaniz? aslinda hayatinizi bir kagit ustunde tutmaniz cok guzel bir duzendir saat gibi. peki derseniz ki baska bir sey yapmayacakmiyiz biz? gezebilirsiniz hatta eglenedebilirsini,sevgilinizlede bulusabilirsiniz bos gunlerinizde her halde tum hafta antreman yapmayacaksiniz,bir seyi ne kadar cok istiyorsun? yeterki isteyin herseyin bir cozumu vardir..
diyelim ki bu sporu yapmiyorsunuz biraktiniz ve cok paran oldu,ve maliniz mulkunuz var spor model pahali arabaniz var ve citir bir sevgiliniz var..fakat spor yapmiyorsunuz,o aynayin karsisina gectiginizde iciniz sizlamayacak mi,veya bir dukkan camindan kendinizi t-shirt le gordugunuzde kendinizi taniyabilecekmisiniz,ve en onemlisi mutlu musunuz?ben sahsen mutlu olamam.ha mutlu olursunuz,ne zaman bu spor kaniniza girmediyse..sakin beni yanlis anlamayin ben sahsi gorusumu bildirdim. hayalim cok zengin olmak degil,calisan bir insan az cok para kazaniyor,ve bu yeterli olacagini dusunuyorum hatta bazen daha karli oldugunu dusunuyorum,boyle bir baslik vardi..herhalde tum supplementeli alicaz diye birsey yok her zaman supplement alicaz diye de birsey yok,onemli olan bu yasam tarzini yasamak.
Hayaler bir insanin herseyidir,hayalerini takip etmek kadar guzel bir sey yok,seviyorum BODYBUILDINGI.
Sevgiler saygilar
Son düzenleme: 26 Aralık 2012