ortam çok güzel thums:
size kendimden örnek vermek istiyorum
bi ara deli gibi suplement tüketiyordum ne yaptıgımın farkındaydım ama asırıya kactıgımında farkındaydım bir türlü istedıgım noktaya gelemıyordum yani gelişme surecı kullanılanlara gore o kadarda ıyı degıldı yada o donem ben suplardan cok sey beklıyordum
ve bır donem sonra yaptıgım aptallıgın

farkına vardım
butun ogünlerım suplementlerle dolu ıdı sabahları yorgun kalkmalar gun boyu yorgunluk ısteksızlık v.s. ve anladımkı karacıgerı bayaa yormusun ve kendı kendıme nereye kadar dedım yanı ayaz senın gıbı dusunmeye basladım nereye kadar her yönden
iş yönünden degıl zamanlamayı yapmıstım ama 4 ay sonra ALLAH nasip ederse cocugum olacak ozaman nasıl olacak bırakmak ıstemıyorum gercekten bu sporu sevıyorum tabiki ailemi bır kenara bırakıp spor dıyemem ama bakalım su an için zamana bıraktım
suplementlere gelırsek vucudumu yordugumu anlagım zaman dırek bır sure ara verdım ve hala devam ettigim oncesınde haftada belkı ıkı defa yedıgım pırınc lapası ve tavuk goğsune basladım
ve bu zamana kadar neden bu sekılde beslenmedıgıme kızdım
samımıyetle soyluyorum yumurta beyazı tavuk göğsü ve pirinç lapası beni istedıgım noktaya okadar çabuk tasıdıki tanısmıs olsaydık ınanın sasırırdınız
ondan sonra anladımki suplementlere öğün eklemıycem öğünüme suplement eklıycem
ayaz sana bı tavsıye kardesım evlendıkten sonra spor yapma olanagı bıraz kısıtlanıyor
demem oki suplementsiz olmaz olurda olmaz amaca hedefe gore degısır suplement ler seni hedefine bıraz daha yaklastırır
bence suplement kullanılmalı ama zamanlaması iyi yapılmalı
bu arada ramazanda ara vermıstım gecen dün ınanın dayanamadım saat 23,00 kalktım bi göğüs önkol çalısıyım dedım
okadar hosuma gıttıki antreman ,antreman bıttı hala çalısasım var
sonra kendı kendıme :
bu spor hoby olmaktan cıktı kanıma işledi ....
hayırlı ramazanlar
bol protein tozlu creatın ethyl esterli günler