Supplement kombinasyonuma destek öneri ...

Arkadaşlar elimde
-dymatize iso 100 protein
-universal animal pak
-weider l-glutamine
-weider arginine x-plode
-weider pure creatine var bu kombinasyona ek olarak universal amino 2700 almalımıyım kararsızım yardım ve önerilerinizi bekliyorum

Bence gerek yok almanıza elinizdeki ürünler yeterli
Biraz daha hacim almak istiyorum bu zamana kadar hep amino asit kullandım ancak ilk defa böyle sağlam bir kombinasyon yapıyorum bu yüzden kararsızım bazı insanlar her kombinasyonda aminoasit olmazsa olmaz diyor

Biraz daha hacim almak istiyorum bu zamana kadar hep amino asit kullandım ancak ilk defa böyle sağlam bir kombinasyon yapıyorum bu yüzden kararsızım bazı insanlar her kombinasyonda aminoasit olmazsa olmaz diyor
Azönce cevap yazarken niye aminoyu varmış gibi saydım anlamadım :) Ondan gerek yok dedim. Aslında güzel olabilir. Kafanızda tek bu ürünmü var yoksa alternatif düşünüyormusunuz?

Azönce cevap yazarken niye aminoyu varmış gibi saydım anlamadım :) Ondan gerek yok dedim. Aslında güzel olabilir. Kafanızda tek bu ürünmü var yoksa alternatif düşünüyormusunuz?
Ya aslında fiyatından dolayı bu ürün var kafamda ancak alternatiflerde olabilir tabiki çünkü aldığım supplementlerden yapacağım kombinle alabileceğim en iyi verimi almak istiyorum

Arkadaşlar bu konbinasyona ek olarak weider mega forte amino ve xtend arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı daha verimli olur

Back
Yukarı