Supplement kombinasyonu lütfen yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beige
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Beige

Üye
Arkadaşlar ben hacimden yana degilde definasyona gidiyorum yaza kadar iyice derimi inceltme çabası içersindeyim. diyetimde spor öncesi karbonhidrat onun haricinde protein sebze ve meyve var.

ilk programımda tek bölge çalıstım, kütle ve direnç idi.

şimdi daha cok hacime yönelik yapıcam fakat karbonhidrat almadan sadece protein alıccam

sorum su hafif definasyon antremanlarıyla almak istedigim supplementler uyumlu olur mu ?

önceki supplementlerimde glutamine, myofusion gaspari ve lipo 6 yag yakaıcı kullandm

şimdi ise muscle cell tech creatin, glutamine, muscletech amino fx 3050, ve hard core pro serisi protein tozu. sizce nasıldır lütfen yorumlarınızı eksik etmeyinizweightlifterweightlifter

Karbonhidrat almadan nasýl hacim yapacaksýn
Bir yanlýslýk mý var anlamadým.

Ayrıca definasyon deil definisyon.

demek istedigim olay yagı kasa çevirmek
yağı kasa çevirmek diye bir şey tamamen yanlış bir deyim olmuş, bilimsel olarak böyle bir olay yok zaten..
ağırlık çalışmalarınızla kas kütlesi inşa ederken kardiyo antrenmanlarıyla da uzun vadede yağ oranınızı düşürebilirsiniz..
kullanacağınız supplementler ise ağırlık çalışmasına uygun olmuş, vücut kas kütlesinde ki artış yağ oranınızı otomatik olarak düşürecektir, bunun yanında sizin deyiminizle hafif kardiyo antrenmanları da yağ oranınızın daha da düşmesine yardımcı olacaktır, ancak düşük karbo ile çalışmak antrenman performansınızı etkileyip bu konuda sizi yavaşlatabilir,yeterli oranda karbonhidrat alımınızı yaparsanız bu sizi zaten yağlanma anlamında sıkıntıya sokmayacaktır..
tabi bunlar için en önemli olan şeyin, genel diyetiniz ve sabır olduğunu unutmayın..

Son düzenleme:
yağı kasa çevirmek diye bir şey tamamen yanlış bir deyim olmuş, bilimsel olarak böyle bir olay yok zaten..
ağırlık çalışmalarınızla kas kütlesi inşa ederken kardiyo antrenmanlarıyla da uzun vadede yağ oranınızı düşürebilirsiniz..
kullanacağınız supplementler ise ağırlık çalışmasına uygun olmuş, vücut kas kütlesinde ki artış yağ oranınızı otomatik olarak düşürecektir, bunun yanında sizin deyiminizle hafif kardiyo antrenmanları da yağ oranınızın daha da düşmesine yardımcı olacaktır, ancak düşük karbo ile çalışmak antrenman performansınızı etkileyip bu konuda sizi yavaşlatabilir,yeterli oranda karbonhidrat alımınızı yaparsanız bu sizi zaten yağlanma anlamında sıkıntıya sokmayacaktır..
tabi bunlar için en önemli olan şeyin, genel diyetiniz ve sabır olduğunu unutmayın..

bilgilendirme için teşekkürler hocam cok sagol

Back
Yukarı