Miracle
Üye
1.5 2 seneye yakın body yapıyorum çok ara verdiğimden (öss + ders yoğunluğu vs.) vücudum istediğim kadar gelişmedi.. Şu an sporuma aralıksız devam etmeye karar verdim ve kas olarak kilo almak istiyorum..
1.84 boy - 84.1kg (%11.2 yağ oranı) 19 yaş. Istanbulda oturuorum fakat ınternetten alışveriş yapamadıgım için (ekstreler aile tarafından kontrol edılıyo :S ) Weider almayı planlıorum. Fenerbahçe tarafında var dıe bılıyorum..
1.Optımum whey ( 1-2 kg kalmış gecen seneden)
2.Weider L-glutamine
3.Weider Creatine
4.Weider Amino (3050 veya 2200 ? )
Gerçekten büyümem için bunlara takviye olarak ne kullanmam lazım ? GH falan dedıler hangı marka ıyıdır ?
Ve ayrıyetten ıstanbulda bıldıgınız supplement satan yerler warsa soylermısınız ? Teşekkurler
1.84 boy - 84.1kg (%11.2 yağ oranı) 19 yaş. Istanbulda oturuorum fakat ınternetten alışveriş yapamadıgım için (ekstreler aile tarafından kontrol edılıyo :S ) Weider almayı planlıorum. Fenerbahçe tarafında var dıe bılıyorum..
1.Optımum whey ( 1-2 kg kalmış gecen seneden)
2.Weider L-glutamine
3.Weider Creatine
4.Weider Amino (3050 veya 2200 ? )
Gerçekten büyümem için bunlara takviye olarak ne kullanmam lazım ? GH falan dedıler hangı marka ıyıdır ?
Ve ayrıyetten ıstanbulda bıldıgınız supplement satan yerler warsa soylermısınız ? Teşekkurler