Supplamentlerim

stalaze

Üye
Arkadaşlar ramazan aynin hemen akabinde tekrar vg ye başlıyorum almanyadan supplament siparislerimi verdim bayramda gelecekler siparişler soyle...
esa8e5yj.jpg

azeju2a5.jpg

ne9y5eju.jpg

upabyvuv.jpg

ajymy4e8.jpg

Bunlara ek olarak optimum creatine ve animal pak var elimde resimdeki ürünlerin hepsinin maliyeti bana almanyadan getirttigim için 350 tl ye mal olacak

2013 kasım ayında başladım vg ye 6 ay kadar yaptıktan sonra bıraktım ölçülerimde iyi gelişme saglamistim örneğin kol 32 idi 38,5 i görmüştü keza omuz göğüs bölgelerinde de 8-9 cm gelişme oldu fakat göbek kısmını bir türlü eritemedim taaa ki bırakana kadar biraktigimda 85 kg idim şimdi 78 oldum ki ramazanın sonuna kadar 75 olurum tabiki bu dönemde kasta kaybettim şimdi tekrar baslicak olmanın heycani var insaallah arzu ettiğimiz vucutlara ulaşabiliriz

Kombinasyonun çok güzel bunu düzgün beslenme sıkı antrenman ve dinlenmeyle kombin edebilirsen zamanla hedeflerine ulaşacağını düşünüyorum

suplement olarak whey bcaa glutamin en ideal supp kombinasyonudur zaten mevsime göre kreatinde eklenebilir.

Arkadaşlar almanyadan supplament getirme işi yalan oldu düşündugum kadar kolay değilmiş bende bi arkadaşımın vasıtasıyla türkiyede alınabilecek en iyi fiyata supplamentlerimi aldim tamamı değişti bazı supplamentleri azalttim full supplamente yüklenmek istemiyorum ramazan bayramı akabindede salonda antrenmanlara basladim yavaş yavaş üstünden hamligi atmak üzereyim hacim programi yapıp tekrar yolumuza devam edeceğiz

Multipower isomu yoksa konsantremi

heny5ere.jpg

Bugün yaptığım supplament alışverişimde promosyon olarak scıtec nutrition no-fx 20 verdiler bacak-sırt antrenmanı öncesi kullandım faydasını gordum önceden leş olurdum bu antrenman öncesi karincalanma gibi bi etkisi olmadı tadida portakalli gayet guzel

za3e4ysu.jpg
buda spor yaptığım dönemdeki her iki ayda bir aldığım ölçüler son alınan ölçü nisan 2014 te alındı ve o dönemden bugüne kadar hiç spor yapmadım araya ramazanin da girmesiyle olculerimde düşüş oldu güncel olculerim yukarıdaki resimde eridik resmen fakat su karın bölgesindeki yağlardan kurtulamadık bakalım eski formumu yakalamam ne kadar zamanımı alacak

Konuyu takibe aldim bende kisin on whey on bcaa on glutamine supp kombinasyonunu yapmayi dusunuyorum senden ricam sonuclari paylasman ek olarak beslenme programini ant programini ve supplementleri hangi saatlerde aldigini yazman :)

Bugün omuz ve sırt çalıştım ve her antrenman sonrasi yaptığım karin hareketlerini yaptım antrenmanimi 90 dk tamamladım

Yaz ayı olmadı sebebiyle fazla supplament kullanmak istemediğimi söylemiştim bu bağlamda sadece protein tozumu antrenmandan 40 dk önce ve hemen sonra alıyorum
ateqytu2.jpg

çikolata tadida çok iyi suyla karistirmama rağmen daha önce optimum musclatech amix'in cikolatalilarini kullanmış biri olarak bunu tek gecerim

Back
Yukarı