Suplementlerin zararları varmıdır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lionss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lionss

Üye
Arkadaşlar suplementlerin insan bünyesine zararı varmıdır mesela 12 haftalık bi suplement kürü uygulansa saglık sorunlarına yol açarmı steroid konularını araştırdım gerçekten yüksek denetim altında yapıyorlar kütleri 2 3 yıllık alt yapıdan sonra başlamalarına ragmen diyetisyen yardımı alıyorlar aynı zamanda steroid konusunda bilgili insanlarla flan çalışıyolar aylık olarak kontrol ettiriyolar flan aynı şey suplement içinde geçerlimi yani yüksek bi kontrol altındamı tutulmalı yada kür sonu tedavi uygulanmalımı ?

İllaki var ama hormonlu üretilen gıdalar, alkol, sigara, düzensiz yaşam, uyuşturucu, asitli içecekler. Bunların hepside aynı zararda bence. Test konusundada ayda bir karaciğer enzim testi yeterki olur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wampirao cevabın için sagol aslında merak ettigim bu kürleri uzun vadede 6 7 ay gibi bi süreç içerisinde ölüm e yol açabilirmi yada iç organlarda geri dönüşü olmayan işlevsel bozukluklara spor yaptıgım süreçte kullanmayı düşünmüyorum naturel ne kadar giderse sadece bilgi edinmek istiyorum sonuçta suplementen alacagımızı dogal yollarlada basit bi diyetle elde edebiliriz :)

Öyle çok fazla gelişmiş değilsen fazla kullanma 3-4 ay vücut çalıştıktan sonra az az al fazlası karaciğere zarar ayrıca ben stroid önermiyorum erkekliğin bitiyor saçların dökülüyor hiç bir vücutcu stroid kullanmaz çünkü stroid kullanan bi nevi doping oluyo yani onlarınki başarı sayılmaz doğal besinler ve suplement ile geliş sakın stroid kullama

Öyle çok fazla gelişmiş değilsen fazla kullanma 3-4 ay vücut çalıştıktan sonra az az al fazlası karaciğere zarar ayrıca ben stroid önermiyorum erkekliğin bitiyor saçların dökülüyor hiç bir vücutcu stroid kullanmaz çünkü stroid kullanan bi nevi doping oluyo yani onlarınki başarı sayılmaz doğal besinler ve suplement ile geliş sakın stroid kullama

Hocam steroide bende karşıyım kullanmayı düşünmüyorum steroidide suplementide normal beslenerek ne elde edebilirsem :)

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : Yeni başlayanlarda Supplement (protein,aminoasit vs) kullanımı | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Yukarıdaki başlığı inceleyiniz. Sorunuzu bu başlık altında sorabilirsiniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı