suplementler yeterli gelmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre777
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar başlayalı 7 ay falan oluyor ama program çok güzel bittikten sonra protein bcaa glutamin ve creatin içiyorum ama yararı oldugunu sanmıyorum hissetmiyorum ve protein ağırlıklı besleniyorum bi gelişme oldugunuda sanmıyorum araştırdım steoride başlamaya karar verdim ve kürü de araştırdım daha önce kullanmış olan bi arkadaş bilgi verirse çok sevinirim kür olarak hacim kürü ve testo enantat ile birlikte kullanmayı düşünüyorum
iyi sporlar..
yaş 20 boy 185 kilo 75 spordan sonra whey 3 matrix kullanıyorum bcaa ve creatin ekstradan alıyorum böyle aylık daha maliyetli geliyor kürleri araştırdım hacim kürü 300 lira yanında testo enantat ilacı ile toptam 400 gibi bi rakam kür 8 haftalık istediğin vicudu elde ediyorsun kür bittikten sonra proteinle devam etsende hiçbirşey kaybetmiyorsun baya araştırdım ve yan etki önlemesi içinde yan etki önleyici tablet veriyor kürün yanında ama tabi şans işi bu vicuda dışardan testestoron alıyorsun ne olacağını bilemezsin ama bu kadar aydır ugraşıyorum gelişmediğimi görünce herşeyi bırakasım geliyor 7 ay gibi bi emek olmasa bırakmıştım çoktan ve dediğiniz gibi uzun zaman isteyen iş
Laaa havle........

Dostum 300, 400 tl kürlerle bişey yapamazsın 8 haftada bişeyler yapmak istiyorsan 1500, 2000 tl yatırmam lazım ama bu sana küre gir demek değil sağlık herşeyden önemlidir kaybedince anlarsın şimdi ne desek boş sana :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konu sahibi konuyu takip etmeyi bırakmış heralde ama yazmak istedim.

Başlayalı 7 ay olmuş, gelişme yok diyorsun. Ve steroide girmeyi düşünüyorsun. Kullandığın supplementler bile gayet temel supplementler. Gelişmen yok mu ? NOX, GH, Testo ürünleri denersin. Beslenmeni yazmamışsın 400-500 tl ile 8 haftalık kür ile istediğin vücuda ulaşabileceğini sanıyorsun. Ve yazdıklarından yanlış anlama sporda zaten yenisin ve bilgisiz olduğunu düşünüyorum.

Steroide girmek veya girmemek tamamen senin kararın. Burada ki insanlar sadece sana yardımcı olmak istiyor. Nede olsa 20 yaşında reşit olmuş birisin. Ama benden sana bir tavsiye her şeyden önce spor salonunu değiştir. Eminim spor hocan demiştir gel sana şunları şunları yapalım yaza istediğin fiziğe sahip olursun. O işler de öyle olmuyor.

PS: Bu forumda kimse açık açık steroid önermiyor. Ama kullananlarda bir saygıyı bekliyor. Yok babaannem gibi olursun, şöyle olursun böyle olursun hoş söylemler değil açıkcası

Back
Yukarı