Suplement Tavsiyesi

Merhaba BF Ailesi. Diğer Konum Yanlış Yerde Açıldığı İçin Konuyu Yeniden Açıyorum.

Suan Elimde Olan Supplementler:
Muscletech NitroTech Protein
Weider L-Carnitine 1000

Almayı Düşündüğüm Supplementler:
Scivation Xtend 375 Gr BCAA
Universal 300gr Glutamine
Universal 300gr Creatine
Universal Gltamine ile Creatine Kampanyada Olduğu İçin Craetini alıyorum.

Kendimden Bahsedicek Olursam
Boy:1.85
Kilo:86
3 Aydır spor yapmaktayım 1.5 aydır protein kullanmaktayım. Öncesinde fazla geçmişim yok
6 kilo fazlam var. 1 Ay gibi bir sürede kilo sıkıntımı halledebileceğime inanıyorum.
Sizden ricam başka supplement takviyesine gerek var mı veya aralarında fazla gereksiz olan var mı.

Aleyküm selam,
tam diyecektim ki creatin'i neden alıyorsun diye yazını okudum..
creatin ve carb vucudun da su tutar, bunu göz önüne alarak ya creatin miktarini minimuma indir, yada kullanma.
1 değil de minimum 2 ay olarak düşünürsen daha kontrollu kilo verirsin bu senin kas hacmin için yararına olur. 1 ay da creatin ile zaten 6 kg'yi veremezsin onu unut.
supplement olarak saadece 2 tane öneri yapabilirim sana, ve bunlar da olmazsa olmaz değil amacın için.
kazein protein ve bcaa. bunlar olmazsa olmaz değil ama bunların harici amacına göre alacagın her supplement boşa para demek.

3 ay spor geçmişin var bu kadar suplement kullanmayı düşünüyorsun.
Kullanma demiyorum ama bu kadar suplement için daha çok erken.Zaten zamanında kullanmadığın için o suplementler sana max fayda sağlamayacaktır.

Antreman sonrasi iso kullan, hizli karistigi icin.Yatmadan da cassein protein al, bu kana yavas karisir, sen uyurken besler seni.Tabi dogal besinler oncelik olmali acigini suplementler ile kapatabilirsin.
Hayirli bayramlar.

Supplement taraftarı degilim ama , önerimi dkkate alırsan anrenman sonrası Dymatize super mass gainer onerırım kullanan arkadaşlar cok iyi sonuclar aldılar. Birde bunların hepini bir anda kullanmayı dusunmuyorsun inşallah?

3 ayda suplement kullanmanı önermesemde kendimde etkisini en fazla gördüklerimi söylim bir çok suplementleri denedim en iyi etkisini gördüğüm bcaa,glutamine,multivitamin,creatine ve ayrıca istersen pre workoutta tavsiye ederim

Back
Yukarı