fb1907emre
Üye
Ben hemen hemen 1 sene önce bu sporu okul yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Yaklaşık 4 ay devam ettim. Ama ilk deneyim olduğu için tabi hatalarımız oldu, eksiklerimiz oldu. Hiç suplement kullanmadım biraz da fiyatlar yüzünden. 4 ayın sonunda yavaş yavaş meyveleri toplamaya başlamıştım ki dediğim gibi bırakmak zorunda kaldım.
Yeniden başladım spora daha dün. Resmen ölü gibi hissettim kendimi meğer neymişim ben dedim içimden. Isınmak için bile kullanmadığım ağırlıkları zar zor kaldırdım. Bugün tabi o hamlık ağrılarını çekiyorum. Çok çabuk yorulduğumu hissettim.
Bu sefer tam kendimi vererek spora devam edeceğime söz verdim kendi kendime. Ve protein tozu da kullanmak istiyorum. 2-3 hafta vücudu alıştırdıktan sonra almayı düşünüyorum. Yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum.
Bu 3'ünden birini düşünüyorum. Fikir belirten olabilir, farklı seçenek öneren olabilir her türlü tavsiyenize açığım.
- Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard
- TWİNLAB % 100 WHEY PROTEİN FUEL
- Ultimate N.Prostar %100 WheyProtein
Yeniden başladım spora daha dün. Resmen ölü gibi hissettim kendimi meğer neymişim ben dedim içimden. Isınmak için bile kullanmadığım ağırlıkları zar zor kaldırdım. Bugün tabi o hamlık ağrılarını çekiyorum. Çok çabuk yorulduğumu hissettim.
Bu sefer tam kendimi vererek spora devam edeceğime söz verdim kendi kendime. Ve protein tozu da kullanmak istiyorum. 2-3 hafta vücudu alıştırdıktan sonra almayı düşünüyorum. Yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum.
Bu 3'ünden birini düşünüyorum. Fikir belirten olabilir, farklı seçenek öneren olabilir her türlü tavsiyenize açığım.
- Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard
- TWİNLAB % 100 WHEY PROTEİN FUEL
- Ultimate N.Prostar %100 WheyProtein