Suplement kombini yeterlimi?

6.AY SUPLEMENT KOMBİNİ

• Total voters
    4
  • Poll closed .
Aldığın protein oranı iyi ve fazla bile zaten, whey olayına gelirsek bunlar supplment firmalarının reklamı diyebilirim, yani sen 1 saat sonrada protein içeren bir besin tüketerek o anki ihtiyacını karşılayabilirsin..Antrenmandan hemen sonra diye bir olay yok yani..
Olurmu öyle yediğimiz tavuk,yumurta et sindirim süreleri nedir biliyormusun bence bir araştır tekrar wheyin sindirim süresi kaslara ulaşma süresi ne onuda araştır birçok bilimadamı konuşmuş bu konu hakkında gözlemlerle birçok sağlam siteler makalelerdede mevcut reklam amaçlı diye konuşmak o insanlara haksızlık oluşturur tabi herkesin düşüncesi farklıdır saygı duymak gerekir.[DOUBLEPOST=1455142742][/DOUBLEPOST]
3 katı proteini definisyonda bile almıyoruz yahu
Valla kardeşim yediğim her besini ögünü programıma yazdıgımda günlük o protein oluşuyor şuan yaptıgım program beslenme bu şekilde definasyonda proteini 4 hatta 5 kata yükselticem o zaman kilo 80 e yaklaşıcak karboyuda her hafta düşürcem ilk hafta 4 sonrası 3 sonra gün olarak 2-1 katı olarak azaltıcam bunu yaparken faydalı yağları mineralleri vitaminleri proteini arttırıcam planlarım bu şekilde bakalım neler olucak haziranda definasyon hakkında daha çok şeyler öğrenirim o zamana şuan yanlış düşündüğüm şeyler olabilir sanırım.

kardeş?

bitkisel proteinleri sayıyorsanız saymayın.

5 katı protein alırsanız yanında böbreklerinizi hediye verirler haberiniz olsun.

Benim kullandıklarım whey,bcaa ve glutamin spordan sonra bu üçünü kombine ediyorum.Bu arada beslenme programını yazabilir misin 3 katı bana da biraz fazla geldi , ha bitkisel olanlarıda hesaplıyosan o ayrı

Olurmu öyle yediğimiz tavuk,yumurta et sindirim süreleri nedir biliyormusun bence bir araştır tekrar wheyin sindirim süresi kaslara ulaşma süresi ne onuda araştır birçok bilimadamı konuşmuş bu konu hakkında gözlemlerle birçok sağlam siteler makalelerdede mevcut reklam amaçlı diye konuşmak o insanlara haksızlık oluşturur tabi herkesin düşüncesi farklıdır saygı duymak gerekir.
doğru olabilir ama protein tozu takviye ürün olduğunu anlatmak istedim öncelik beslenme olmalı, yetersiz kaldığı zaman kullanmı normaldir, protein tozunu bu kadar abartmamak lazım..Takviye ürün kullanmadan da hedefinize ulaşabilirsiniz, bunlara o kadar para vermek hiç mantıklı değil,et ve yumurta gibi o kadar güzel besinler varken..[DOUBLEPOST=1455199650][/DOUBLEPOST]
3 katı proteini definisyonda bile almıyoruz yahu
Aynen dostum vücudun alabileceği protein oranı bellidir, stereoid gibi ilaç kullananlar istediği kadar yesin hepsini vücut kullanabilir..

Back
Yukarı