suplement kombinasyonum

sanırım hayatın boyunca odaklanma problemin olmuş bi acayip kilo almışsın bi vermişsin. büyük ihtimal o dönemde cevrenden farklı dşünüyordun anlamıyordun anlamak istemiyordun falan. sana verecek tavsiyem yok o yüzden kusra bakma.

Tavsiyen yok yani destegin yok ama kostek dusuncelerin var demekki :) ilginc , site hakkinda herkez birbirine yardim ediyo guzel bi topluluk gorusumu tek basina degistiremezsin ama sinek kucuktur mide bulandirir

sana soyleneicek bisey yok senden bisey olmaz tarzinda bi tavsiye daha once duymadim ondan garibime gitti kulagima damlaticak supplement cikarsa emin ol onuda alirim.forumda 100lerce insan cesitli supplementleri merak ediyo kullanmak istiyo herkez butcesine uygun kombinler olusturup kullaniyo benm urunlerim fazla ve pahali oldugu icinmi bu cekememezlik anlayamadm sizlerden dalga gecmeniz icin deil sunu soyle soyle kullan daha fazla ise yariyo sunun yerinw bitince sunu dene gibi yorumlar beklemistim ama bos beklentiymis.herkeze hayirli bol kazancli sporlar

sana soyleneicek bisey yok senden bisey olmaz tarzinda bi tavsiye daha once duymadim ondan garibime gitti kulagima damlaticak supplement cikarsa emin ol onuda alirim.forumda 100lerce insan cesitli supplementleri merak ediyo kullanmak istiyo herkez butcesine uygun kombinler olusturup kullaniyo benm urunlerim fazla ve pahali oldugu icinmi bu cekememezlik anlayamadm sizlerden dalga gecmeniz icin deil sunu soyle soyle kullan daha fazla ise yariyo sunun yerinw bitince sunu dene gibi yorumlar beklemistim ama bos beklentiymis.herkeze hayirli bol kazancli sporlar
Güzel tespit. Ben şahsen almaya param yetmeyecek supplementleri kullananları kıskandığımdan uyarmıştım seni. Yakalandım. Başarılar sana.

kiskanclik gibi sig bir dusunceye kapilmissin.cok sukur durumum iyi.supplementler de bulunmaz hint kumasi degil.bende kullaniyorum. spor hayatinda basarilar diliyorum. lutfen gelisimini bizimle paylas ;)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Vpx e o kadar para vermeni anlamıyorum, yarışmaya hazirlanmiyosan bence gereksiz. Optimum içindeki yag ve şeker seni etkilemez.

Back
Yukarı