suplement kombinasyonu

Arginine ve bcaa&glutamine karışımı tozu kombine etmek istiyorum fikirlerinizi ve marka önerilerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler

Protein istemiyorum demissin ama belki de en gereksiz iki destegi istiyorsun. Bosuna para verme bunlara. Whey in icinde zaten var hadi salinim formu ayni degil vs. desek zaten besinlerden fazlasiyla alirsin bunlari.
Alacaksan kreatin + whey al.

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

fena seçim değil böylece gereksiz tatlandırıclar vs almamış olursun.

Protein tozunu bilerek istemiyorum gereksiz kilo aldırıyo ve arkadaşında dediği gibi gereksiz tatlandırıcı şeker gibi maddelerden uzak duruyorum bcaa&glutamine karışımları var çok daha iyi ve bence nokta atışı protein daha genel bi içicek.arginine hiö kullanmadım tavsiye alabilirim sizden

Yanına arginine almayı düşünüyorum.damarları genişlettiği söleniyor doğal olarak kaslara oksijen ve proteinin daha fazla gittiği söleniyor.bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar grenade 50 cal. mi almak yoksa saf arginine mi almak mantıklı olur yoksa aynı şey mi ikiside biraz araştırdım ama muallakta kaldım bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Back
Yukarı