suplement desteği hakkında??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akademik çalışma yapmamış kişilere ki yanlış anlaşılmasın bu bir eleştiri değil, dergi denince genelde popüler/magazin dergiler geliyor akla. Journal desen o da yabancı kaçıyor. Nasıl desek bilemedim.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısın. Ancak examine'dan makale okuyan birinin gönderdiğim linke tıkladığında ordaki "Journal of the International Society of Sports Nutrition" ı görmemesi çok zor, ki gören birinin bunun magazin dergisi olmadığını anlaması gerekir.

Bilimsel veri derken dergi mi yolluyorsun yorumunu gördükten sonra sana bir şey söylememem gerektiğini anladım :) sen herhalde bu derginin muscle & fitness filan gibi olduğunu sandın :D
Okuduğum bir çok bilimsel journal, genellenemeyecek verilerden bilimsel kesin bir dataymış gibi bahsediyor. Saygınlık mertebesi, illa bu konuda doğru işler yapıldığını göstermiyor kardeş.

Dallı zincirli aminoasitler besinler ile vücuda alınıyorlar. Protein ihtiyacını karşılayan biri bu aminoasitleri yeterli miktarda alır.[DOUBLEPOST=1507631831][/DOUBLEPOST]
Bunlar senin düşüncelerin. İlk mesajında bu konuda kendini geliştirmiş biri var mı bize rehberlik edecek diyorsun. Ancak yukarıdaki mesajdaki söylemin bu suplementlerin olması gerektiğine ve zorunluluğuna dikkat çekiyor. Yani zaten kendi düşünceni kabul edip doğru sayarak önyargı ile yaklaşıyorsun. Bu durumda sana bilgili arkadaşların yol göstermesi güç maalesef.
hocam benim spor geçmişim var ben sadece benden daha profesyonel arkadaşlar olabilir onların görüşlerini okuyup kendime göre yorum yapıp kendimi geliştirmek için konuyu açtım. ama senide eleştirdim çünkü sunduğun bilgiler fitness ilkelerine aykırı suplementsiz gelişme olmaz , eğer siz bunları bunları kullanıyorsanız bunları nasıl kullanırsınız ne kadar vücüt gelişimi sağladınız onu yazınız efendim ama sanırım siz bu sporu değilde daha çok jimlastik tarzı bir spor yapıyorsunuz sanırım.

hocam benim spor geçmişim var ben sadece benden daha profesyonel arkadaşlar olabilir onların görüşlerini okuyup kendime göre yorum yapıp kendimi geliştirmek için konuyu açtım. ama senide eleştirdim çünkü sunduğun bilgiler fitness ilkelerine aykırı suplementsiz gelişme olmaz , eğer siz bunları bunları kullanıyorsanız bunları nasıl kullanırsınız ne kadar vücüt gelişimi sağladınız onu yazınız efendim ama sanırım siz bu sporu değilde daha çok jimlastik tarzı bir spor yapıyorsunuz sanırım.
Suplementsiz gelişim olmayacağına dair bilimsel kaynak veya veri gösterir misin?
Benim hangi sporu yaptığımın ya da spor yapıp yapmadığımın bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Ben bu işi(beslenme ve suplement danışmanlığı) profesyonel olarak yapıyorum. Ve bu işte önemli olan vücudunuz ya da kas kütleniz değil, bilginiz ve eğitiminizdir. Eğer aksi olsaydı şuanda dünyanın en iyi spor beslenmecisi louise burke olmaz, phil vs olurdu.

Suplementsiz gelişim olmayacağına dair bilimsel kaynak veya veri gösterir misin?
Benim hangi sporu yaptığımın ya da spor yapıp yapmadığımın bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Ben bu işi(beslenme ve suplement danışmanlığı) profesyonel olarak yapıyorum. Ve bu işte önemli olan vücudunuz ya da kas kütleniz değil, bilginiz ve eğitiminizdir. Eğer aksi olsaydı şuanda dünyanın en iyi spor beslenmecisi louise burke olmaz, phil vs olurdu.
sizin beslenme uzmanlığınıza sağlıklı yaşam koçluğunuza lafım yok. ama bu forumun yüzde 99 amacı kas yapımı fitness ve bodybuildingdir. amacımız suplement ve yemek desteği ile kas yapıp vücüdü şekle sokmaktır. sizde bana suplementsiz vücüdünu şekle sokup normal bakın çok demiyorum kas yapan birini gösterin bende sporu bırakacağım saygılar..

sizin beslenme uzmanlığınıza sağlıklı yaşam koçluğunuza lafım yok. ama bu forumun yüzde 99 amacı kas yapımı fitness ve bodybuildingdir. amacımız suplement ve yemek desteği ile kas yapıp vücüdü şekle sokmaktır. sizde bana suplementsiz vücüdünu şekle sokup normal bakın çok demiyorum kas yapan birini gösterin bende sporu bırakacağım saygılar..
Ufak bir düzeltme yapmak lazım.
"Amaç düzenli spor yapıp, düzgün yemek yiyerek ve beslenmenin yetmediği noktada supplement desteği ile kas yapmak"

Soru sorup bir şeyler hakkında bilgi edinebilmek için konu açıyorsan at gözlüklerini çıkarman gerekiyor önce.

Anlamadığın için anlatmaya çalışmayacağım.

https://www.instagram.com/dranilguler/
Anıl uzun süredir spor yapan, suplement kullanmadığını sürekli belirten birisi. Sporu bırakabilirsin.

Anlamadığın için anlatmaya çalışmayacağım.

https://www.instagram.com/dranilguler/
Anıl uzun süredir spor yapan, suplement kullanmadığını sürekli belirten birisi. Sporu bırakabilirsin.
sende beynini bırakabilirsin artık bu adam değil suplement steroidin babasını kullanmıyorsa dünyayayı terk ederim senin hiç bir şeyden anlamayan bu forumda sadece kafadan konuşan boş bir kişi olduğunu anladım.bu adamı doğal diye sporcu arkadaşlara gösterme yoksa olmayan beynini onlarda tasdikler .[DOUBLEPOST=1507986659][/DOUBLEPOST]
Ufak bir düzeltme yapmak lazım.
"Amaç düzenli spor yapıp, düzgün yemek yiyerek ve beslenmenin yetmediği noktada supplement desteği ile kas yapmak"

Soru sorup bir şeyler hakkında bilgi edinebilmek için konu açıyorsan at gözlüklerini çıkarman gerekiyor önce.

tabiki

mr olympialarda supplement kullanmıyor o zaman o vücutlar doğal olarak yapılabilir mi ????? o adamın natural olmadığı belli supplement kullanmıyor olabilr zaten kreatin ve vitaminler dışında ki supplementler beslenmen iyiyse gereksiz vitaminlerde kan testi yaptırılır eksik çıkarsa kullanılır ancak supplementler bu sporda önemli yer edilir ve kullanılabilir

sende beynini bırakabilirsin artık bu adam değil suplement steroidin babasını kullanmıyorsa dünyayayı terk ederim senin hiç bir şeyden anlamayan bu forumda sadece kafadan konuşan boş bir kişi olduğunu anladım.bu adamı doğal diye sporcu arkadaşlara gösterme yoksa olmayan beynini onlarda tasdikler .[DOUBLEPOST=1507986659][/DOUBLEPOST]
tabiki
Yaptığın yorum ile akıl ve zeka yaşının negatiflerde olduğunu gösterdiğin için teşekkürler :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı