Suplement Şartmı

Arkadaslar Merhaba Kafama Takılan Bir Kaç soru var Ege fitness , agırsaglam ,shared brothers bu adamların cogu suplementlerin gereksiz oldugunu besinlerden alabilirsiniz diyorlar. Benim Kendi Görüsüm tabiki istenilen ve kaslı bir vucut icin zaman beslenme dinleme antreman vs önemli ama özellikle shared brothers ikilisi ve ege fitnesin vucutları gercekten suplementsizmi ?

shared brothers keşke sadece suplement kullansaymış diyor bu forumda çoğu steroidden anlayan insanlar. ege de suplement kullanıyor gereksiz olduğunu söylüyor ama whey kullanıyor genelde ve kreatin harici diğerlerinin gereksiz olduğunu söylüyor ve bu doğru gibi bencede kreatine harici diğerleri şart değil

Arkadaslar Merhaba Kafama Takılan Bir Kaç soru var Ege fitness , agırsaglam ,shared brothers bu adamların cogu suplementlerin gereksiz oldugunu besinlerden alabilirsiniz diyorlar. Benim Kendi Görüsüm tabiki istenilen ve kaslı bir vucut icin zaman beslenme dinleme antreman vs önemli ama özellikle shared brothers ikilisi ve ege fitnesin vucutları gercekten suplementsizmi ?
Kesinlikle şart değil dostum doğru beslenme uyku ve sıkı antrenmanla

Back
Yukarı