Suplament kullanarak boy uzatma

merhabalar 16 yaşında 1.85 boyunda basketbol oynayan birisiyim ilerilere gidebilmem için boyum en az 10 cm uzaması gerekiyor l arginenin boy uzattığını çevremdeki kullanan arkadaşlarım söyledi sizin öneriniz ne olur hangi suplament büyüme hormonu artırarak boy uzatır önerdiğiniz suplamentleri bekliyorum :)

atakan kardeş sana bir öneriden ziyade sorum olacak ben 170 boyundayım ve 17 yaşımı bitirmeme 1 ay bile yok.Ben nasıl uzarım lütfen bana da bir tavsiye ver.En azından 180-185 cm arası olmayı çok isterdim.Pek fazla imkanlarım yok ama bu basketbol koçları ya da hocalarımı fazla bilmiyorum da onların önerdiği yan etkisi olmayan ilaçlar varmış herhalde bana da tavsiyen olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler[DOUBLEPOST=1398244031][/DOUBLEPOST]atakan kardeş sana bir öneriden ziyade sorum olacak ben 170 boyundayım ve 17 yaşımı bitirmeme 1 ay bile yok.Ben nasıl uzarım lütfen bana da bir tavsiye ver.En azından 180-185 cm arası olmayı çok isterdim.Pek fazla imkanlarım yok ama bu basketbol koçları ya da hocalarımı fazla bilmiyorum da onların önerdiği yan etkisi olmayan ilaçlar varmış herhalde bana da tavsiyen olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

bazı hocalar damardan sth verdiriyor biz kullanmıyoruz cidden uzatablir ama vücuda o kadar zararlı deniyor vücut iflas ettiği 30 40 lı yaşlarda.Bu konuda benimde bir fikrim yok.l argine önerdiler çevremden onu kullanacağım galiba burada sorudum işte tam bir cevap alamadım

aynen olur inşallah aslinda doktordan bilek rontgeni cektirebilirsin acik mi kapali mi diye ben utaniyorum adam daha uzayip ne yapacan der diye :-)

L arginine çoğu voleybol basketbol oyuncularına yıldız dönemden itibaren kullandırılan bi destek. Bi çeşit aminoasittir büyüme hormonu salınımını artırdığı söylenir. Eğer 16 yaşındaysan ve boyunun uzamasını istiyosan saat 9 bucukta uyumuş ol ve günde en az 10 saat uyu. Ayrıca günde en az yarım litre günlük süt tüket aynı arginine etkisini alırsın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yahu kardesim 1.70 olanlar napsin cidden utan daha ne istiyon :) saka bir yana ailedekilerin boyu da onemli onlari merak ettim.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Back
Yukarı