berkanbuskut
Üye

Triceps,gogus ve sirt zayif bolge benim ona gore hazirladim
Aslinda karin da baya zayif fakat haftada 1 yeterli olur bence
Kardiyo 20dklik hiit
Evet nedir gorusler Varmi tavsiyecikler,yorumlar

Son düzenleme:
Saol dostumYok kardesim olsunda senden istegim bi arastir. Facebooktan yada tanidigin guvendigin kisilere sor onlarda ayni seylerinsoylicek. Bende haftanin 6 gunu calisiyodum gecen sene sonradan farkettim. Sen ayni hatayi yapma diye benim ısrarım
Dogru soyluyosun dostum Ben onceden haftada bir tek kas calisirdim sonra buna gectigimde 3-4 ay uygulamada gelisim durmus gibi hissetmistim Meherse bu olaydanmis yeni farkettim ,Ben göğüs idmanından sonra -ki sadece 4 hareket yapıyorum- en az 2 gün omuza yüklenemem mesela. Kaslar birbiriyle bağlantılıdır zaten.
Ha istesen çalışırsın orası ayrı. Ama ne kadar verimli çalışırsın onu kasların bilir. Ben az ağırlık kullanıyorum, salonda çalışırken set aralarında Candy Crush oynuyorum dersen bu program anca paklar seni. Ama harbi harbi kas büyütmekse amacın bu kadar yoğun programla istediğin kadar protein tüket sadece kas kaybı yaşarsın.
Neden diye soracak olursan vücudun belirli bir toparlanma hızı var. Sen bu hıza meydan okursan vücudun da sana gerekli cevabı verecektir zaten, bkz: Overtraining.
Not: Verdiğim bilgiler sadece teorik bilgiler. Denemiş biri olarak konuşmuyorum. Varsa buna benzer programla kasları ard arda çalışıp da güzel gelişim alan, paylaşım yapsın biz de yararlanalım.
Ben göğüs idmanından sonra -ki sadece 4 hareket yapıyorum- en az 2 gün omuza yüklenemem mesela. Kaslar birbiriyle bağlantılıdır zaten.
Ha istesen çalışırsın orası ayrı. Ama ne kadar verimli çalışırsın onu kasların bilir. Ben az ağırlık kullanıyorum, salonda çalışırken set aralarında Candy Crush oynuyorum dersen bu program anca paklar seni. Ama harbi harbi kas büyütmekse amacın bu kadar yoğun programla istediğin kadar protein tüket sadece kas kaybı yaşarsın.
Neden diye soracak olursan vücudun belirli bir toparlanma hızı var. Sen bu hıza meydan okursan vücudun da sana gerekli cevabı verecektir zaten, bkz: Overtraining.
Not: Verdiğim bilgiler sadece teorik bilgiler. Denemiş biri olarak konuşmuyorum. Varsa buna benzer programla kasları ard arda çalışıp da güzel gelişim alan, paylaşım yapsın biz de yararlanalım.
Kendi uyguladığım program şu şekilde, isteyen uygulayabilir.Peki kendi programin nedir hocam