Suolement Seçimi İle İlgili Yardım

Merhaba Ben 17 Yaşındayım Cardio ve Ağırlık Çalışmalarına Yeni başladım. Supplementlerin Şuan gerekli Olmadğını biliyorum Ama Merak Ediyorum 6. Haftadan Sonra Başlamak İstiyorum

L- Carnitine
Ve Creatine Kullanmak İstiyorum Ayrıca İdmanlardan 45 Dk Önce 2 Fincan Sert Kahve yada 1 Fincan Türk kahvesi içip gidiyorum.

Fakat Aklıma Takılan Bi Sorun Var Bikaç yerde Creatine nin 18 yaş altında kullanımının sakıncalı olduğunu okudum bu hakkında bilgi alabilir miyim.

Ayrıca Bende Antremandan 1 saat Sonra Bir Çökme Oluyor banyomu yapıyorm bacaklarıma 5dk Soğuk su tutuyorum kollarıma tutamıyorum Üşüyorumhyper_ Yatağa uzanıyorum yatıyorum 2 saat kalkıyorum otururken kalkarken bütün her yerim ağrıyor Otursam Kalkamıyorum Kalksam Oturamıyorum O derece Belli ki Laktik Asit Fermantasyonu Patlaması var hyper_hyper_
Ne gibi besin takviyesi alabilirim bunun için ?

Yardımlarınız İçin şimdiden Teşekkürler

yeni baslayan biri neden kreatin ve l karnitin kullansin ki? zaten kreatin kullanimyasi 18 diye geciyor. sen simdilikguzelce diyet ve kardiyonu yap illaki bi etkisi olur yasin genc cok cabuk amacina ulasirsin.

Back
Yukarı