Su toplamak çok mu kolay

arda5511

Üye
Merhaba arkadaşlar hani ara sıra diyetlerde kendimizi kaybettiğimiz etrafa saldirdigimiz günler olur ya ertesi gun 2 kilo almisiz diyete devam ettigim 2 gun sonunda eski kiloma dönuyorum su toplamasi demişti bi arkadas merak ettim bende sizce nedir bu olay iki kilo almakta vermekte kolay değil sonuçta iki günde olmaz

dondurma sever tarafından gönderildi

yüksek miktarda karbonhidrat yada süt ve süt ürünleri tüketiyosanız su tutma olayı normaldir.büyük ihtimalle su toplamasıdır.

yüksek miktarda karbonhidrat yada süt ve süt ürünleri tüketiyosanız su tutma olayı normaldir.büyük ihtimalle su toplamasıdır.
Normal beslenmemde sut ve süt ürünleri var da su kendimi kaybettigim gunden kastim çikolata biskuvi bos kalori tarzı şeyler

dondurma sever tarafından gönderildi

pek sanmıyorum su tutucağını çikolata vs. ama zaten gün içinde tartıldıysan normaldir karın şişkin oluyo tok oluo o bakımdan

Yüksek karbonhidrat tüketildiği zaman su tutar vücut. Karbonhidratı bir nevi sünger gibi düşünün. Müsabık sporcuların başına gelen olaydır, yarışma sonrası hamur işine yüklenildiğinde rahat senin tuttugun suyun 3-4 katına kadar ödem oluşur(su tutar).

Edit: Kardiyoyla atılabilir moral bozmasın tartıda.

1 gr karb. 3 gr su tutuyor diye bilgi okumuştum ne kadar doğru bilemem. Yani su tutması karb a da bağlı evet

Back
Yukarı