Stronglifts 5x5 programı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan pompom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pompom

Üye
Stronglifts programı yaparken insanın kolları güzel gelişmiyor ki zaten kol hareketi yok. Tamam diğer hareketlerde kola vuruyor ama güzel gelişim yakalayamıyorsun. Acaba bu programa biceps için barbell curl, arka kol içinse alna press ekleyebilir miyim ?
 
muhtemelen bu soru programlarla ilgili başlıklarda yüzlerce kez sorulmuştur. küçük bi araştırmayla bulabilirsin. benim merak ettiğim;

sen bu programı uyguladın mı? uyguladıysan kaç ay uyguladın? bench press ve barbell row hareketinde ne kadar gelişim sağladın?

ha yok uygulamayıp programa bakarak bunları söylüyosan kolda güzel gelişim yakalanamayacağını nereden çıkardın?

senin sorduğun soruya gelecek olursak; programın yaratıcısı mehdi denen arkadaş (soyadını hatırlayamadım) bu hareketlerin eklenmemesi gerektiğini söylüyor.
 
Back
Yukarı