Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün eurosports'ta da izledim. Bunlar düzenli vucut calısan kişiler. Ayrıca bu yaptıkları crossfit'e giriyor. mesela pull ups. O barfiksler vs cross fitte var.
gerçekten etkileyici şeyler Bizim türkler anca parklardaki spor aletlerinde sen kaç barfiks gibi şeylerle ugraşıyolrlar bugune kadar en fazla 7 çekeni gördüm.4 yıl vucut çalısıyomus :S
tecrübeli kişilerdir kesinlikle aynı hareketleri ben yapsam sakatlanırım diye düşünüyorum ve eminimki onlarda bu seviyeye gelene kadar sakatlıklar yaşamışlardır
gerçekten etkileyici şeyler Bizim türkler anca parklardaki spor aletlerinde sen kaç barfiks gibi şeylerle ugraşıyolrlar bugune kadar en fazla 7 çekeni gördüm.4 yıl vucut çalısıyomus :S
Bazı hareketler çok ters. Ne kadar tecrübeli felanda olsan eklemlere ve kaslara ters yük bindiriyorlar bir cırt sesi ile yıllar kaybedilebilir . (kasın yırtılmasından bahsediyorum eklemlerde sakatlanabilir, çıkabilir ..vb )