Street Workout

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1983
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1983

Üye
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=9fkbAXWwMZg[/YOUTUBE]

bu gençler kaç aylık/ yıllık çalışma ile bu kadar hareketi yapıyo olabilirler. ben yapmayı denesem kesin sakatlanırım.
 
Bugün eurosports'ta da izledim. Bunlar düzenli vucut calısan kişiler. Ayrıca bu yaptıkları crossfit'e giriyor. mesela pull ups. O barfiksler vs cross fitte var.
 
gerçekten etkileyici şeyler :) Bizim türkler anca parklardaki spor aletlerinde sen kaç barfiks gibi şeylerle ugraşıyolrlar bugune kadar en fazla 7 çekeni gördüm.4 yıl vucut çalısıyomus :S
 
tecrübeli kişilerdir kesinlikle aynı hareketleri ben yapsam sakatlanırım diye düşünüyorum ve eminimki onlarda bu seviyeye gelene kadar sakatlıklar yaşamışlardır
 
Son düzenleme:
Bazı hareketler çok ters. Ne kadar tecrübeli felanda olsan eklemlere ve kaslara ters yük bindiriyorlar bir cırt sesi ile yıllar kaybedilebilir . (kasın yırtılmasından bahsediyorum :p eklemlerde sakatlanabilir, çıkabilir ..vb )
 
Back
Yukarı