Street Workout Eskişehir - Backlever

doğanzzv izin verirse ferat ben cevaplayayım.

bu hareketlerin yapımı gördüğün üzere zaten zor.bir anda yapılabilen hareketler değil.o yüzden her hareketin aşama aşama gelişme süreci var.o süreçleri geçemeden zaten hareketleri yapamıyorsun.eğer yapabiliyorsan zaten gerekli bölgeler güçlendiği için.ama risk yokmu,street workout'un neredeyse her hareketinde risk var,şınavlarında bile.bilinçli yapmak lazım.

bu spor için ideal hacim bence çünkü düşünsene orada 90 95 kilolukadamı kolu 45 cm o hareketleri yapması çok zor olur

back lever zor bir hareket tabii.ama düşük kilonun etkisi de büyük.bende sw'ye ilk başladığımda düşük kilomdan dolayı en rahat yaptığım hareketlerden biriydi :)

ayrıca bu sporu yapıp +100 kilo olan adamlar da var.ve görseniz,inanılmaz kütleleri var.sw tamamen düzenli ve planlı antrenmana ve iyi ısınmaya dayanıyor.vereceğiniz birkaç aylık ara hem hareket tekrarlarına hemde hareketleri yapma kolaylığına büyük zarar veriyor.ama herkese mutlaka tavsiye ederim nacizane.

Zamanla alışılacak haraketler hepsi ,banada ilk başlarda imkansız geliyordu fakat şimdi dahat 20 saniye çıkartıyorum zeo64 arkadasımın dedigi gibi şuan 65 kiloyum kollarım 35 cm barfiks dips gibi varyasyonların hepsini rahatlıkla yapabiliyorum :)

Back
Yukarı