Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayalin böyle hacimsiz zayıf bir vücutsa tebrik ederim fakat hacim istiyorsan beslenme düzeninide oturtman gerek çok zayıf gözüküyorsun fotoğraflarda ama güç konusunda eminimki çok iyisindir
Beslenme programını at çöpe vücut ağırlığınla çalışıyorsun doğrudur.Diğer resimler tamam ama 2.resimdeki Sırt için kafana göre demirlerde sallanarak öyle sırt yapamazsın Sürekli barfiks çekmen gerekir.1 yılını vermen gerekir Bu işe Ben inanmadım bu vücuda
Evet salonsuz olmasına rağmen fit bir vücut ama düzensiz beslendiğini anlayabiliyorum. Sana tavsiyem beslenmeni düzene sok ve hacim çalışmaları yap derim. Mideni beğendim değerlendirmelisin bence bunu
başkasının vücuduna yapılan yorumlar sana ne katıyor kardeşim ? nasıl bir ego tatminidir bu
resimdekilerle bu sahtekarın hiç bi alakası yok resimlerde gördüğünüz kişi https://www.facebook.com/streetworkoutmersin?fref=ts bu.
Fotoğraflara imza şart oldu artık heryerde tanıdık birileri cıkıyor özellikle çet sitelerinde bu forumda kullanılan fotoğraflara rastlıyorum ben de haberiniz ola