Street Workout 'cu Vücutu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayalin böyle hacimsiz zayıf bir vücutsa tebrik ederim fakat hacim istiyorsan beslenme düzeninide oturtman gerek çok zayıf gözüküyorsun fotoğraflarda ama güç konusunda eminimki çok iyisindir

kanatlar cok hosuma gitti sanırsam kanatlar vücüt agırlıgıyla daha cok belırgınleşiyor sonucta kendini çekerken en cok calısan bölge

Beslenme programını at çöpe vücut ağırlığınla çalışıyorsun doğrudur.Diğer resimler tamam ama 2.resimdeki Sırt için kafana göre demirlerde sallanarak öyle sırt yapamazsın Sürekli barfiks çekmen gerekir.1 yılını vermen gerekir Bu işe Ben inanmadım bu vücuda

Evet salonsuz olmasına rağmen fit bir vücut ama düzensiz beslendiğini anlayabiliyorum. Sana tavsiyem beslenmeni düzene sok ve hacim çalışmaları yap derim. Mideni beğendim değerlendirmelisin bence bunu

güzel bir vucut tebrik ederim kardeşim başarılarının ömür boyu devamını dilerim...

Workout Turkey sayfasında fotoğrafı görmüştüm. doLaR adlı üyenin paylaştığı linkteki çocuğun fotoğraflarını koymuş drokin gerçekten başkasının fotoğraflarını koyup yorum almakta amacın neydi?

Fotoğraflara imza şart oldu artık heryerde tanıdık birileri cıkıyor özellikle çet sitelerinde bu forumda kullanılan fotoğraflara rastlıyorum ben de haberiniz ola :)

ego tatmin etmeleri vol 1231230 ne anlıyorsunuz başkalarının vücut resimlerini koyup yorum almaktan aciz insanlarsınız !!

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:51 ----------

drokin acıyorum sana :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:56 ----------

https://www.facebook.com/photo.php?...18578343.47449.100000585285078&type=1&theater

konu kilit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı