derek.hale
Üye
Merhaba arkadaşlar Hepinize iyi forumlar.
kas oranım: %60
yağ oranım: %20
3 gün önce street workout'a başladım. Vücudun alışması için ilk 1, 2 Hafta kendimi çok fazla zorlamıyıcam. 1, 2 Hafta içinde hamlığımı attıktan sonra programı dahada ağırlaştırıcam. Şuan ki programım adaptasyon gibi bişey ve şu şekilde;
=========================================================
1. GÜN
200m Koşu (Isınma Amaçlı)
SIRT
3x5 Pull Up (Eller Omuz Genişliğinde)
3x5 Pull Up (Eller Omuz Genişliğinden 1 Karış Geniş)
3x5 Pull Up (Eller Dar)
3x6 Karışık Tutuş Barfiks (Bunu Nasıl Anlatıcağımı Bulamadım)
GÖĞÜS
3x12 Dips
3x20 Push Up (Eller Omuz Genişliğinde)
3x20 Push Up (Eller Omuz Genişliğinden 1 Karış Geniş)
3x20 Push Up (Eller Dar-Komando Şınavı Dedikleri Şınav)
CARDİO
4 km Koşu
10dk Bisiklet
2. GÜN
5 Km Koşu
Karın Antremanı
Not;
*Zamanla programı genişleticem tekrar sölüyorum şuan ki bu programım adaptasyon amaçlı.
*Tekrar Sayılarını Herhafta 1 Tane Arttırmayı Düşünüyorum. Bu hafta barfikste tekrar sayılarını 3x5 tekrar yaparken haftaya 3x6 ondan sonraki hafta 3x7 felan diye arttırmayı düşünüyorum.
*Bu sporda (STREET WORKOUT) yeniyim ve daha yolun başındayım bana verecek önerileriniz felan varsa bildirirseniz sevinirim.
Buda Beslenme Programım Buyrun; Derek Hale Yağ Yakım Günlüğü !! (STREET WORKOUT)
kas oranım: %60
yağ oranım: %20
3 gün önce street workout'a başladım. Vücudun alışması için ilk 1, 2 Hafta kendimi çok fazla zorlamıyıcam. 1, 2 Hafta içinde hamlığımı attıktan sonra programı dahada ağırlaştırıcam. Şuan ki programım adaptasyon gibi bişey ve şu şekilde;
1. GÜN
200m Koşu (Isınma Amaçlı)
SIRT
3x5 Pull Up (Eller Omuz Genişliğinde)
3x5 Pull Up (Eller Omuz Genişliğinden 1 Karış Geniş)
3x5 Pull Up (Eller Dar)
3x6 Karışık Tutuş Barfiks (Bunu Nasıl Anlatıcağımı Bulamadım)
GÖĞÜS
3x12 Dips
3x20 Push Up (Eller Omuz Genişliğinde)
3x20 Push Up (Eller Omuz Genişliğinden 1 Karış Geniş)
3x20 Push Up (Eller Dar-Komando Şınavı Dedikleri Şınav)
CARDİO
4 km Koşu
10dk Bisiklet
2. GÜN
5 Km Koşu
Karın Antremanı
Not;
*Zamanla programı genişleticem tekrar sölüyorum şuan ki bu programım adaptasyon amaçlı.
*Tekrar Sayılarını Herhafta 1 Tane Arttırmayı Düşünüyorum. Bu hafta barfikste tekrar sayılarını 3x5 tekrar yaparken haftaya 3x6 ondan sonraki hafta 3x7 felan diye arttırmayı düşünüyorum.
*Bu sporda (STREET WORKOUT) yeniyim ve daha yolun başındayım bana verecek önerileriniz felan varsa bildirirseniz sevinirim.
Buda Beslenme Programım Buyrun; Derek Hale Yağ Yakım Günlüğü !! (STREET WORKOUT)