• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

StoLen - 10 Ay (Before - After)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StoLen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

10 Ay için gelişim nasıl ?

• Total voters
    125
  • Poll closed .
Göğüsü doldurmaz aslında bu hareket. Göğüs kafesini genisletir bu yüzden belki etki göremedim demişsindir bilemiyorum yani ben 2 ayda müthiş etkisini gördüm. Göğüslerimi doldurmadı ancak kafesi genisletti. Ama göğüs programına ağır olabilir 5 hareket. Yani pull over yapmıyorsan 3 press 1 dumbell fly her hafta fly, cable falan rotasyon yapabilirsin. Bence bu yeterlidir. Tabi yine de sen bilirsin.

Göğüsü doldurmaz aslında bu hareket. Göğüs kafesini genisletir bu yüzden belki etki göremedim demişsindir bilemiyorum yani ben 2 ayda müthiş etkisini gördüm. Göğüslerimi doldurmadı ancak kafesi genisletti. Ama göğüs programına ağır olabilir 5 hareket. Yani pull over yapmıyorsan 3 press 1 dumbell fly her hafta fly, cable falan rotasyon yapabilirsin. Bence bu yeterlidir. Tabi yine de sen bilirsin.
Çoğu hoca göğüsü doldurduğunu söyler fakat dediğin gibi asıl olanı göğüs kafesini genişletmektir aynı şey dumbell fly hareketi içine geçerli..
5 harekete gelirsek haklı olabilirsin 4 hareketi geçmemek gerek aslında hem kış olması hemde suplement beslenme ve uykunun en üst düzeyde olmasından böyle birşey denemek istedim fakat tavsiyelerini dikkate alacağım.. 3 pres 1 fly belkide daha ağır olabilir 5 hareketten :)... Tesekkurler....

Back
Yukarı