steroidsiz fitness model formu yakalamak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dokuz eylül üniv. beden eğitimi ve spor öğretmenliği mezunuyum yüzme ve fitness antrenörüyüm üniversitedeki araştırmalarım sporcu beslenmesı gıda takvıyeleri dopıngler ve antrenman bılımıydı. aklımda hıc fıtness yarısmalarına katılıp podyuma cıkmak yoktu; ama bu sporda galıba nırvana orası , ve bende bunu ıstıyorum belkı bıraz daha zamanım var ama bunu yapacağıma ınanıyorum

Eklentiler

• DSC_0525.jpg
    DSC_0525.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 523
  • DSC_0356.jpg
    DSC_0356.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 866
  • DSC_0680.jpg
    DSC_0680.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 565
  • DSC_0580.jpg
    DSC_0580.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 499
  • DSC_0476.jpg
    DSC_0476.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 518
iyi gelişmişsin.tatlı krizi neden olur bilgin var mı,2 gündür kahvaltıdan sonra canım çok tatlı çekti.benim kan şekerim mi düşük acaba,vücudum bozulmuş mu? şeker yiye yiye 74 kilodan 93 kiloya çıktım,neskafeye 8 şeker atıyodum,şimdi azalttım.yağ tulumuna döndüm,göbeğim çok.bu hafta içi koşu bandı alıcaz kısmetse,her gün 30 dakika koşucam ama şekeri kesmedikten sonra ne kadar faydası olurki.tatlı krizi neden olur,yeteri kadar kompleks karbonhidrat alınmazsa mı olur yoksa benim vücut dengem mi bozulmuş.bence yeterli protein almadığım için tatlı krizi oluyo

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı