steroid ve testesteron bu kadar etkilimi

htbody

Üye
Bir dostum 1 ay önce spora başladı daha önce body geçmişi olmayan biri; haftada 5 gün spor yapması dışında beslenme ve dinlenmeye dikkat etmeyen biri ama ay sonuna doğru nerede ise sahilci vücudu dediğimiz vücuda yaklaşmıştı ve kaldırdığı ağırlıklar normal yeni başlayan biri için normal olmadığından ek takviye alıp almadığını sordum. Ve 3 aylık steroid ve testesteron kürüne girdiğini öğrendim enjektör ile kalçadan her hafta vuruluyormuş benim sormak istediğim steroid olsa bile kişinin bir geçmişi olması gerekiyor diye biliyorum ek olarak düzgün beslenmede şart sizce bu ek takviyelee birini bu kadar hızlı geliştirmesi mümkün mü

Beslenme olmadan protein sentezi nasıl olur. Beslenme olmadan hiç bişey olmaz arkadaşlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beslenme düzeni öğle akşam 3 öğün yemeği arada görüyorsa görüyor belki düzgün beslense daha iyi forma girer ama merak ettiğim testesteron ile steroid bir insan düzgün beslense bile bu kadar etkilimi oluyor

Hocam youtubeda var adam 6 ayda steroid alarak bizim 2 yıllık vücudumuzu yapıyor ama bu sporu ne için yaptığı önemli sağlık için mi ? başka şeyler için mi ? :)

Vücudun dengesini bozacak şekilde bu tür kürleri kullanan insanların daha sonra neler yaşayacaklarını bilemiyoruz. Şimdi kulağa hoş geliyor ama ya sonra? Daha önce kullanıp 10 yıl sonra deneyimlerini paylaşacak yaşta olanlar varsa bence onları dinlemek isterdim. Sonuçta hepimizin kafasının bir kenarında var

Sent from my ZUK Z1 using Tapatalk

Sağlık için yapan kişiler zaten genelde sabahın köründe kalkıp koşan insanlar oluyor. İyi bir vücuda daha sonra göbeği eritmek isteyen kişilerde genelde fitness yapıyorlar. Zaten ağırlıklara ve yaptıkları yemrk programlarına bakarsak kimin ne için geldiği belli oluyor. Ben youtube üzerinden sürü ile video izledim ama stroid ve testesteron kullanan kişiler genelde yıllarını bu işe vermiş kişiler oluyor yani adam haftanın nerede ise her günü saatlerce ağırlık altında vaktini geçirip yediği öğüne dakikası dakikasına bağlı kişiler. Bunlar artık brlirli hacme gelmiş daha ileriye geçmek için en son çağre bu yolu düşünen kişiler. Zaten protein amino asit gibi ek takviyeleri kullanan bilinçli insanlar diyelim. Tabi bu kişilerin steroid kullanımını haklı bulmuyorum ama yine bu kişilerşn anlattığı videolarda her iki kürü kullanan kişierin belirli alt yapısı olmasını düzgün beslenmesi gerektiği gibi yoksa alt yapısı olmayan kişilerin heleki yeni spora başlayıp hemen kullanan kişilerin bi faydasını göremeyeceğini söylüyorlardı bende buna bugüne kadar inandım amacım tabi kür kullanmak değil ama etrafımda soran kişiler oluyor bende videolarda kişilerin dediğini anlatıyordum ama gördüşüm kadarı ile direk iğneyi vururduktan sonra spora başlayıncada belirli bir gelişme oluyor

Back
Yukarı