Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyi günler herkese yaklaşık 4 yıldır bu sporla uğraşıyorum ve steroide başlamayı düşünüyorum ama bu işi bi doktor aracılığıyla yapacağım yalnız benim size sorum hangi dalda uzman doktor ile steroid alımını konuşabilirim?Şimdiden teşekkürler.
Stereod satisi ve kullanimi cogu ulkede oldugu gibi yasal degil..bu sebeple hicbir doktorun hastalik disinda bu yukumluluge gircegini dusunmuyorum..bu isler merdiven altinda pazarlaniyor
Stereod satisi ve kullanimi cogu ulkede oldugu gibi yasal degil..bu sebeple hicbir doktorun hastalik disinda bu yukumluluge gircegini dusunmuyorum..bu isler merdiven altinda pazarlaniyor
Bu konuda tam bir bilgim yok ama Türkiye'de eczaneden alınan streoidlerde varmış yani streoid tam olarak denilmesede kullanılan ilaçlar hemde ucuzmuş.Tabi bütün streoidler kullanımı yasal değildir ama Türkiye'de bazıları uygun fiyata alınabiliyormuş.Kullanmadım bilgim yok ama eczaneden rahatlıkla alınabilen birşey yasal sayılır bilgine...
Spor hekimi, farmakolog. Herhangi bir sıkıntıda da endokrin. Ben spor hekimi ve endokrinoloji kombinasyonunu tercih ederdim ben de yok yardım etmezler diyorum ama gittiğim doktorlar hemen iğne var mı diye sorup yardımcı olma eğilimine giriyorlar (endokrinologlar). Uzunca bir süre doktor bulup kullanma eğilimindeydim oradan araştırdım Ben Hacettepe Üniversitesinin özellikle spor hekimleri konusunda tecrübeli olduğunu duymuştum (kendi üniversitemde arkadaşlarımla spor yaparken bizim okulun tıp fakültesinde çok sağlam hocalar var demişti bir arkadaşım bu konuya ilişkin kulaktan dolma yani).Uludağ Üniversitesinin de bu konu üzerinde yüksek lisans yapmış donanımlı bir anabilim dalı başkanı var sanırım internet sitesinden araştırıp randevu alınıyor yanlış hatırlamıyorsam. Farmakologlar steroid kavramı üzerinde, endokrinologlar hormonlar üzerinde, spor hekimleri de bizim üzerimizde bilgi sahibi diye biliyorum. Ama yardımcı olma konusunda sanıyorum endokrinoloji grubu uzmanlığı sebebiyle bir adım önde. Zaten yeterli bilgiyi edinip (pct vs.) genetik limitlerime ulaştığıma kanaat getirirsem spor hekimine kür öncesi danıştıktan ve kapsamlı olarak bir kontrolden sonra sonra ilk kürde (bildiğimden değil khephnesden anladığım kadarıyla) sadece sustanon basıp hemen endokrine gitmeyi düşünüyorum hayır tedavi etmeyeceğiz demezler herhalde bence bunu deneyerek zararı minimuma indirebilirsiniz en azından benim planım bu şekilde çok tehlikeli uzmanlık isteyen bir konu. Farmakologlarınsa steroid konusunda bilgi vereceklerini hiççççç sanmam.[DOUBLEPOST=1428838550][/DOUBLEPOST]Sustanon reçetesiz sanırım ilk kür için de dediğim gibi okuduğum kadarıyla yeterli deniyor.