sanırım dolarla birlikte kür fiyatlarıda artmıştır bunun pctsiyle birlikte cebinizden rahat 1.5k gider sadece kür için öğrenci arkadaşlar bulaşmasın :D

Belli ki birşeylere özenmişsin ilaç alıp çalışmadan, yemeden elde edebileceğini düşünüyorsun ama çok yanlış yoldasın. O ilacı bastıktan sonra belki normalde çalıştığının ve yediğini 2 katını yapman/yemen gerekecek. İlaçlardan önce onları kullanan insanların yaşam şekline bir bak bence senin için çok daha faydalı olur.
Araştırma yapıp denemeek lazım. Bi kaç gerçek kişiyle yüzyüze görüşmeliyim .

aylık 3000 alıyorum maaş bana koymazda :D bilmiyorum ya bir yıl daha clen bulk yapsam istediğim gibi olurmu yine olmazsa harbi bırakırım :D

Belli ki birşeylere özenmişsin ilaç alıp çalışmadan, yemeden elde edebileceğini düşünüyorsun ama çok yanlış yoldasın. O ilacı bastıktan sonra belki normalde çalıştığının ve yediğini 2 katını yapman/yemen gerekecek. İlaçlardan önce onları kullanan insanların yaşam şekline bir bak bence senin için çok daha faydalı olur.
Dediğim gibi araştırmaya devam ediyorum. Bi anda atlatıp pişman olmak istemiyorum

aylık 3000 alıyorum maaş bana koymazda :D bilmiyorum ya bir yıl daha clen bulk yapsam istediğim gibi olurmu yine olmazsa harbi bırakırım :D
genetik kötüyse hele hiç bulaşma tuhaf bir hal alıyor vücut. mesela adamın karın kası genetiği yok kullanıyo hamile gibi geziyo sonra düzelmiyorda o veya göğüs genetiği kötü göğüsler kadın göğsüne dönüyor. hayatını karartabilecek bir şey steroid.

genetik kötüyse hele hiç bulaşma tuhaf bir hal alıyor vücut. mesela adamın karın kası genetiği yok kullanıyo hamile gibi geziyo sonra düzelmiyorda o veya göğüs genetiği kötü göğüsler kadın göğsüne dönüyor. hayatını karartabilecek bir şey steroid.
Söylenen herşeyi dikkate alıyorum .Zor bi süreç benm için

Bu iş bir kerelik kür ile olsaydı ortada vücudu olmayan adam kalmazdı.
Sen o takviyeleri alıp büyüdün diyelim,
O hormon takviyelerini kestikten sonra yanına kar kalan kas miktarı devede kulak olacak.
Nasıl mı?
O kadar takviyeden sonra vücuda birden keseceksin kaynak vermeyi.
Haliyle küre başladığın hale geri döneceksin.
Kür işiyle kalıcı kas kütlesi yapmak mümkün değil, bunun için sürekli kullanım gerekir.
Öyle on hafta kür yapıp sonra formumu koruyayım yeter tarzı olmuyor maalesef

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı