Araştırma yapıp denemeek lazım. Bi kaç gerçek kişiyle yüzyüze görüşmeliyim .Belli ki birşeylere özenmişsin ilaç alıp çalışmadan, yemeden elde edebileceğini düşünüyorsun ama çok yanlış yoldasın. O ilacı bastıktan sonra belki normalde çalıştığının ve yediğini 2 katını yapman/yemen gerekecek. İlaçlardan önce onları kullanan insanların yaşam şekline bir bak bence senin için çok daha faydalı olur.
Ben 2-3 ay dahaa zorlcam kendmi. Bu sırada araştırıcam. En uygun bulduğumu kullanıcam .aylık 3000 alıyorum maaş bana koymazdabilmiyorum ya bir yıl daha clen bulk yapsam istediğim gibi olurmu yine olmazsa harbi bırakırım
![]()
sanırım dolarla birlikte kür fiyatlarıda artmıştır bunun pctsiyle birlikte cebinizden rahat 1.5k gider sadece kür için öğrenci arkadaşlar bulaşmasın![]()
Bende 600 die duymuştum. İlk kür yeter zatten bana. Sen bişey bulur duyarsan benimlede paylaş lütfen.İlk kür 600ü geçmez
Dediğim gibi araştırmaya devam ediyorum. Bi anda atlatıp pişman olmak istemiyorumBelli ki birşeylere özenmişsin ilaç alıp çalışmadan, yemeden elde edebileceğini düşünüyorsun ama çok yanlış yoldasın. O ilacı bastıktan sonra belki normalde çalıştığının ve yediğini 2 katını yapman/yemen gerekecek. İlaçlardan önce onları kullanan insanların yaşam şekline bir bak bence senin için çok daha faydalı olur.
genetik kötüyse hele hiç bulaşma tuhaf bir hal alıyor vücut. mesela adamın karın kası genetiği yok kullanıyo hamile gibi geziyo sonra düzelmiyorda o veya göğüs genetiği kötü göğüsler kadın göğsüne dönüyor. hayatını karartabilecek bir şey steroid.aylık 3000 alıyorum maaş bana koymazdabilmiyorum ya bir yıl daha clen bulk yapsam istediğim gibi olurmu yine olmazsa harbi bırakırım
![]()
Söylenen herşeyi dikkate alıyorum .Zor bi süreç benm içingenetik kötüyse hele hiç bulaşma tuhaf bir hal alıyor vücut. mesela adamın karın kası genetiği yok kullanıyo hamile gibi geziyo sonra düzelmiyorda o veya göğüs genetiği kötü göğüsler kadın göğsüne dönüyor. hayatını karartabilecek bir şey steroid.
Yağ oranımı iyice eritiyorum .Önümüzdeki 2 ay bunun üstüne yoğunlaşıyorum .Yağ oranıylada alakalı bir durum, iyice kurumak lazım