( SS li ) Yiyiyim mi Yemiyim mi

Ya bir süre zayıf gezmek durumunda kalacaksın ya da bir süre göbekli gezmek durumunda kalacaksın. Eskiden olsa "erkek zayıf olmaktansa göbekli olmalı" diye düşünür bulk derdim ama yağ oranı düşükken insülin hassasiyeti arttığı için daha temiz ve hızlı kas yapıldığına dair ne kadar doğru olduğunu bilmediğim bir fikir var. Eğer bu doğruysa, daha doğrusu ölçülebilir bir hız farkı yaratıyorsa önce yağ yakıp sonra bulka girmek daha mantıklı olur. Ne yazık ki test etmesi epey zor olan bir fikir bu.

Ne olursa olsun verdiğin karardan diyelim ki 2 hafta sonra veya 1 ay sonra dönersen vakit kaybetmiş olursun, o yüzden nasıl rahat edeceksen öyle yap derim.

Anladım çok teşekkür ediyorum gerçekten değerli yorumunuz için büyük ihtimal direk sağlam diyete dönücem ama ramazanda geliyor oruç tutacağım için nasıl yapacağım bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar..

ben SS yi Sık sorulan Soruların baş harflerinin kısaltması olarak biliyordumda o yüzden sordum acaba yanlışmı biliyorum diye

Eskisehir sporada SS liler denmiyormuydu yaa?benmi yanlis biliyorum:)??

@Clean,@doxux söylenicek baska birsey birakmamis yazdiklarina göre bir karar ver

hahaha öyle valla onlara da öyle deniliyor bundan sonra resimli yazalım en iyisi :)
haklısınız abur cubur ve vücut için gereksiz şeyleri bir kaç gün kesicem benim olayım tartıda değil zaten aynada :) baktım iyiye gidiyor özellikle bel zaten bu arada ağırlık antrenmanlarımı da yapıyorum öyle devam edicem yok azalma olmuyorsa biraz daha kesip deniyeceğim teşekkürler vakit ayırıp yorum yaptığınız için iyi forumlar...

Back
Yukarı