bence çok abartıyorsunuz.
at ortaya naturellikle ilgili bir bahane yanınada "para sporu" ekle ardından gelişemiyoruz diyip bırak.
bozulma ama bu ne kadar da iradesiz sabırsız oldugunun gostergesi,sırf bu yuzden sporu sevmediğinden,yaşam tarzı değil de gösteriş için yaptığından gelişemiyorsun.
zira ben lise ogrencisi olup 60tllik spor salonu ayidatını zar zor toparlayabiliyorum,harclık desen cepte kuruş yok yine de salona gidiyor ağır idmanlara girip spor bitimi glutamin tozu degil de haslanmis patates yiyorum. evde makarna bulgur patatesi kusana kadar yiyorum. yaz aylarında calıştıgım için 3 ay lojmanda 1 çift dumbell ile spor yapıyorum.
bu şartlara ragmen 1.5 yıldır spor yapıyorum defineli 40 cm kola %12 gibi yağ oranına sahip 92 kgyim.
spor salonunda onca tatlı canını önemseyip eldiveninden tut,tozuna kadar herseyini alan ve 2 yıldır spor yapan oretmenler yerlerinde sayıp gelip benden destek istiyor.
herkesin bir idolü olmalı dergilerdeki insanlar gibi olmak isteyebilirsin bunun için bahanelere sığınmak yerine çalışman gerek. benim idolüm jeff seid ve idolüm rakibim olana kadar calışacağım. ve en fazla 2 3 yıla kadar da hedefime ulaşacağıma inanıyorum. herşey para degil, insan yeterki canı gonulden istesin yapar.